Werken in de regio Flevoland

Samen nieuwe wegen verkennen

Psycholoog van de polikliniek in Almere lacht vriendelijk naar een client
Regio Flevoland

Wil jij werken in een omgeving waar lef, vooruitgang en gezelligheid centraal staan?

Dan zit je goed bij de regio Flevoland van GGz Centraal. Onze regio kenmerkt zich door de afwisseling van stad en polder. Dat betekent een cliëntenpopulatie met diverse problematiek en een brede aanpak. Ons werk is daarmee afwisselend en continu in vernieuwing.

Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin staat van je carrière, bij GGz Centraal Flevoland krijg je de kans om te groeien, te leren en een positief verschil te maken in het leven van anderen.

psychologen wandelen door groene omgeving bij polikliniek

Pionieren

Het verkennen van onontgonnen terrein is natuurlijk inherent aan de provincie Flevoland. Die mentaliteit nemen we mee in ons werk! Stappen durven zetten en grenzen verleggen staan bij ons dan ook centraal.

Dat pionieren zie je overal in terug. Zo zetten we steeds nieuwe stappen in het maximaal ambulant werken en het bieden van hoog intensieve zorg door middel van modulaire therapie.

een patiënt met een VR bril op

Innoveren

Of het nu gaat om het integreren van nieuwe technologieën, het verkennen van alternatieve therapievormen of het ontwikkelen van innovatieve behandelprogramma's: in de regio Flevoland lopen we graag voorop in de sector.

Daarmee verbeteren we constant onze zorg en houden we ons werk uitdagend.

vrolijke collega's in een gebiedsteam in Lelystad

Plezier

Een dag niet gelachen, is een dag niet gewerkt. Want plezier hebben in wat we doen, dat vinden we in Flevoland belangrijk. In ons werk, met patiënten en als collega's onderling.

Inclusiviteit en respect voor elkaar is daarin natuurlijk belangrijk. Wat je achtergrond ook is, met wie je dan ook praat. Want het opbouwen van goede relaties, binnen onze zorgteams en met de mensen die we helpen, is essentieel is voor een goede behandeling.

Hoe is het om in Flevoland te werken?

In de ggz in Flevoland wisselt de stadse problematiek zich af met de polder. We werken vanuit gebiedsteams of bieden specialistische zorg vanuit onze polikliniek. Hoe het werk in onze regio eruit ziet, verschilt dus per locatie. 

Toch staat er één ding vast bij GGz Centraal in Flevoland: we werken écht met elkaar en doen ons best om voor alle collega's een plek te vinden die past in dat geheel.

P-opleiding voor gedragswetenschappers

Onze zorgprogramma's

Vanuit onze multidisciplinaire teams bieden we hoog intensieve zorg en werken we outreachend. Onze zorg in de regio kan worden opgedeeld in de volgende zorgprogramma's:

Blije verpleegkundige lacht naar collega
'We helpen elkaar op een constructieve manier, allemaal vanuit ons eigen achtergrond en expertise. Het is fijn om echt een beroep te kunnen doen op je collega's en zo samen tot te beste behandeling te komen.'
Melihsah Arslan, Neuropsycholoog gebiedsteam Lelystad
vriendelijke teamleider kijkt naar collega
'Collega's krijgen de ruimte om zich te ontwikkelen. We zijn een lerende organisatie met veel stagiaires en leerlingen.'
Iris Bos, Teamleider polikliniek Almere

Vacatures in Flevoland

Hoe draag jij bij aan onze zorg?

Vertel ons over jouw wensen en interesses in een vrijblijvend gesprek. Dan denken wij met je mee over de mogelijkheden.

Stuur ons een mail Open sollicitatie