Solliciteren bij GGz Centraal

Werken vanuit jouw ideeën en overtuigingen

Jazeker, ook wij hebben volop vacatures en zoeken collega’s die gewaardeerd worden om wie ze zijn en wat ze kunnen. Met mensen zoals jij, die vanuit hun eigen specialisme en ondernemende karakter invulling geven aan hun functie én aan samenwerking, kennisdeling en innovatie, kunnen wij de ggz van de toekomst verder vorm geven.

Kortom, wij komen graag met jou in contact. Om de dialoog op te zoeken en elkaar te leren kennen. Met een kop koffie erbij of eerst nog even telefonisch of via LinkedIn. Maar laten we vooral praten. En kijken of jouw ideeën en overtuigingen misschien wel matchen met die van ons.

Solliciteren bij GGz Centraal
Sollicitatieprocedure

Stap 1: de eerste kennismaking op papier

Enthousiast over één van onze vacatures? Solliciteer dan direct met een klik op de sollicitatie button.

Wil je elkaar eerst wat beter leren kennen en je oriënteren op de mogelijkheden binnen GGz Centraal? Dat kan natuurlijk ook. Stuur een e-mail naar recruitment@ggzcentraal.nl en we nemen contact met je op.

Vind je op dit moment geen vacature die bij je past? Stuur dan een open sollicitatie of maak een Job Alert aan.

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een geautomatiseerde ontvangstbevestiging. Zien we een match, dan nodigen we je graag zo snel mogelijk uit voor een gesprek. Zien we te weinig raakvlakken? Dan ontvang je een bericht dat we niet verder met je gaan.

Benieuwd hoe we met jouw gegevens omgaan? Bekijk hier ons privacy statement.

Stap 2: elkaar beter leren kennen tijdens een sollicitatiegesprek

Het (eerste) sollicitatiegesprek staat in het teken van wederzijds kennismaken. In de meeste gevallen is dit met je eventueel toekomstig leidinggevende en een vakinhoudelijke collega. Grote kans dat het gesprek plaatsvindt op de locatie waar je solliciteert.

Naast je eerdere werkervaring, krijgen we graag een beter beeld van jou als mens en als professional. We horen graag over jouw talenten en ambities en wat je belangrijk vindt in je werk. En, niet onbelangrijk: wij vertellen je graag wie wij zijn. Waar we voor staan en waar we samen met jou naar toe willen.

Bij de afronding van het gesprek bespreken we of een tweede gesprek gewenst is om elkaar nog beter te leren kennen of dat bijvoorbeeld een meeloopmoment een goede toevoeging zou kunnen zijn op jouw sollicitatie reis bij GGz Centraal. Na afloop van het gesprek laten we je zo snel mogelijk weten waar je aan toe bent.

Stap 3: we hebben een match!

Zijn we beiden enthousiast en maak je graag de stap naar GGz Centraal? Dan nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Een collega van HR vertelt je over alle voorwaarden. Van je salarisschaal conform CAO GGZ tot de leuke extra’s in de secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo weet je precies waar je op kunt rekenen. Uiteraard heb je ook de kans om je laatste vragen te laten beantwoorden.

Voor iedere medewerker die bij ons komt werken vragen wij digitaal een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan. De kosten hiervan kun je achteraf declareren. De originele verklaring ontvangen wij uiterlijk binnen 8 weken na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Stap 4: tijd om te vieren

Na het arbeidsvoorwaardengesprek ontvang je jouw contract met daarin alle overeengekomen voorwaarden. Die ontvangen we graag weer retour, mét jouw handtekening! Dat is het moment dat wij onze collega’s en patiënten officieel blij kunnen maken met jouw komst.

Tot snel nieuwe collega!

Aan jou de keuze

GGz Centraal is omvangrijk en divers. Daarom kunnen we inspelen op individuele ontwikkelwensen, functie-inhoud en type behandelprogramma. Aan jou de keuze.

Bekijk onze vacatures

Werken in de specialistische ggz

We stimuleren onze medewerkers om ideeën uit te proberen en hun kwaliteiten te ontwikkelen. Geïnspireerde collega's maken het verschil voor patiënten met complexe problematiek.

Lees de verhalen van onze collega's