Werken als verpleegkundige

De verbinding tussen lichaam en geest

Er zijn veel omstandigheden waardoor iemand voor langere of kortere tijd hulp nodig heeft. Als verpleegkundige of verpleegkundig specialist bij GGz Centraal maak jij het verschil voor patiënten met complexe problematiek. Je kijkt naar de mens achter de psychische aandoening en betrekt de omgeving in het afstemmen van de zorg. Daarmee speel jij een belangrijke rol in de gezondheid en levenskwaliteit van onze patiënten.

Verpleegkundigen
Verpleegkundigen

Werken in een hecht, sociotherapeutisch team

Als verpleegkundige bij GGz Centraal ondersteun en begeleid je patiënten in hun herstelproces. Dat geeft veel verantwoordelijkheden, maar ook veel vrijheid in het werk. Als verpleegkundige voer je behandelplannen uit en analyseer en observeer je patiënten. Uiteindelijk is ons doel om mensen zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven te geven.

Alle vacatures Aanmelden Job Alert

Aan jou de keuze

GGz Centraal is omvangrijk en divers. Daarom kunnen we inspelen op individuele ontwikkelwensen, functie-inhoud en type behandelprogramma. Aan jou de keuze.

Open sollicitatie

Jouw opleiding tot verpleegkundig specialist bij GGz Centraal

Je werkt al een tijd als verpleegkundige in de ggz en wilt extra verantwoordelijkheid en werken in de rol van regiebehandelaar. Als verpleegkundig specialist draag je bij aan de ontwikkeling van het verpleegkundig vakgebied.

GGz Centraal is een erkende instelling voor de opleiding tot verpleegkundig specialist ggz. Je volgt 1 dag in de week theoretisch onderwijs en leert de praktijk binnen 3 verschillende, specialistische zorgteams. Zo word je binnen 3 jaar opgeleid tot regiebehandelaar in de ggz.

Lees meer over de opleiding

Word verpleegkundige in de psychiatrie

Je bent verpleegkundige en wil je meer verdiepen in de psyche en psychotherapie. Waar jij energie van krijgt? Overzicht houden en observaties doen waarmee diagnoses kunnen worden gesteld. Kortom: werken in de ggz is jou op het lijf geschreven. Dat komt mooi uit. Want als instelling die veel waarde hecht aan opleiding en ontwikkeling, bieden we bij GGz Centraal volop mogelijkheden om je te specialiseren in de ggz.

Lees meer over onze praktijkopleidingen

We zien wie je bent en wat je kunt

Terwijl jij zorgt voor de patiënten, zorgen wij voor jou. Dat doen we met veel mogelijkheden tot uitdaging in je werk, aandacht voor een gezonde werk-privé balans en cursussen of trainingen om nóg beter te worden in je vak. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent.

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden

Onze zorgprogramma’s en regio’s

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. In onze omvangrijke organisatie is veel diversiteit te ontdekken; geografisch, qua populatie, zorgprogramma en subcultuur. Het brede palet van specialistische ggz tref je bij ons aan. Aan jou de keuze.

Per leeftijdsgroepen

Onze zorgprogramma's

Diana Owusu, Ambulant Psychiatrisch Verpleegkundige
'Ik ben telkens weer onder de indruk van de veerkracht van mensen. Het is geweldig om hen te versterken en perspectief te bieden. Daarbij gebruik ik mijn kennis, maar ook mijn hart en gevoel.'
Diana Owusu, Ambulant Psychiatrisch Verpleegkundige
Ruud van Nus, Verpleegkundig Specialist
'Als verpleegkundig specialist heb ik een aantal medische bevoegdheden. Het is mooi dat dit tegenwoordig kan, het biedt veel groeiperspectief aan verpleegkundigen.'
Ruud van Nus, Verpleegkundig Specialist
Susanne Schuur, Transferverpleegkundige
'In de behandeling is er een nauwe samenwerking tussen het behandelteam, de naasten en de patiënt. We stabiliseren de problemen gezamenlijk, iedereen denkt mee vanuit zijn eigen invalshoek.'
Susanne Schuur, Transferverpleegkundige
Berkan Ozcan, Verpleegkundige in opleiding
'Ik voer vaak mooie gesprekken met patiënten. Hun openheid, waardering en de dankbaarheid voor kleine dingen. Dat zorgt echt voor een positief gevoel in het werk.'
Berkan Ozcan, Verpleegkundige in opleiding
Martijn Krouwel, Verpleegkundige
'Het is steeds weer de kunst om te kijken welke benadering het beste past bij iedere unieke patiënt. Hier kan ik echt bijdragen aan het welzijn van mensen en krijg ik de ruimte om mee te denken en initiatief te tonen.'
Martijn Krouwel, Verpleegkundige

Gerelateerde vacatures

Contact

Heb je een vraag over een vacature of over de sollicitatieprocedure? Bel of mail met één van onze recruiters.

Neem contact op Maak een Job Alert aan