Wie zijn wij?

Werken in de specialistische ggz

GGz Centraal helpt mensen met een kwetsbaarheid voor psychiatrische aandoeningen. Uiteindelijk is ons doel om hen zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven terug te geven. Dat doen we samen met bijna 3.000 collega's.

Door de omvang van de organisatie kunnen we inspelen op individuele ontwikkelwensen, functie-inhoud en type behandelprogramma. Aan jou de keuze.

Wie zijn wij?
Wie zijn wij?

GGz Centraal: midden in de maatschappij

Onze werkervaring gaat terug tot 1886. Sinds die tijd is er veel veranderd. De zorg is meer specialistisch en persoonlijk geworden en beter afgestemd op het individu en de omgeving. Waar we in 1886 een veilige haven waren ver weg van de maatschappij, creëren we tegenwoordig veiligheid en zorg juist midden in de maatschappij.

Een omvangrijke organisatie in het midden van het land

GGz Centraal is een organisatie voor specialistische geestelijke gezondheidszorg in het midden van het land. Wij behandelen, begeleiden en ondersteunen mensen met (ernstige) psychische, psychiatrische en/of psychosociale problematiek. Ons streven is de zorg zo dicht mogelijk bij onze patiënten aan te bieden. Naast direct cliëntgericht aanbod verzorgen we ook consultatie aan samenwerkingspartners en verwijzers.

Samenwerken met ketenpartners

Om te voorkomen dat mensen met psychische problemen tussen wal en schip vallen, werken wij intensief samen met huisartsen, sociale wijkteams, jeugdzorginstellingen, algemene ziekenhuizen, ambulante zorgaanbieders, forensische psychiatrie, verslavingszorg en RIBW-instellingen.

Werkgebied van GGz Centraal

Ons werkgebied

Onze organisatie is onderverdeeld in 5 regio's, in het midden van het land.

Image with text element

Zorgprogramma's

We bieden specialistische zorg aan een grote diversiteit doelgroepen.

Image with text element

Waar staan we voor?

Wat vinden we belangrijk in ons werk en waar willen we naartoe?

Aan jou de keuze

GGz Centraal is omvangrijk en divers. Daarom kunnen we inspelen op individuele ontwikkelwensen, functie-inhoud en type behandelprogramma. Aan jou de keuze.

Bekijk onze vacatures

Werken in de specialistische ggz

We stimuleren onze medewerkers om ideeën uit te proberen en hun kwaliteiten te ontwikkelen. Geïnspireerde collega's maken het verschil voor patiënten met complexe problematiek.

Lees de verhalen van onze collega's