Werken als psycholoog of psychotherapeut

Behandelaar in de specialistische ggz

Als psycholoog bij GGz Centraal kom je te werken in de specialistische ggz. Patiënten met complexe problematiek komen bij jou voor behandeling en diagnostiek. Of je nu basispsycholoog, gz-psycholoog, psychotherapeut of klinisch (neuro)psycholoog bent: juist door de grootte van de organisatie en de diversiteit aan zorgprogramma's heeft GGz Centraal je veel te bieden.

Psychologen
Psychologen

Diverse mogelijkheden in een omvangrijke organisatie

Goede zorg aan patiënten en hun naasten vinden we belangrijk. Tegelijk zorgen we ook goed voor het welzijn en de ontwikkeling van onze collega’s. In een omgeving met hoogopgeleide collega's en multidisciplinaire teams, krijg jij de ruimte om te blijven leren. Zowel qua ontwikkelmogelijkheden, als in het opzetten van nieuwe projecten en onderzoeken. Zo heb je als psycholoog binnen GGz Centraal volop mogelijkheden om jezelf te blijven verdiepen.

Alle vacatures Aanmelden Job Alert

Aan jou de keuze

GGz Centraal is omvangrijk en divers. Daarom kunnen we inspelen op individuele ontwikkelwensen, functie-inhoud en type behandelprogramma. Aan jou de keuze.

Open sollicitatie

Autonomie in jouw werk als GZ-psycholoog

Kijken naar de persoon. Dat is belangrijk in onze patiëntenzorg, maar ook in de benadering van onze collega's. We vinden het belangrijk dat jij als GZ-psycholoog vrijheid en autonomie ervaart in jouw werk. Zodat je je kunt ontwikkelen op een manier die bij jouw past.

Hoe onze collega's autonomie ervaren in hun werk

De P-opleiding bij GGz Centraal

Ben jij masterpsycholoog en wil je de opleiding volgen tot gz-psycholoog? Of wil jij je specialiseren tot klinisch (neuro)psycholoog of psychotherapeut? Dan zit je goed bij GGz Centraal. Ieder jaar start bij ons een ruim aantal psychologen met het praktijkgedeelte van hun postmaster opleiding.

Lees meer over de P-opleiding

Onderzoek en innovatie zijn de motor van het vak

Bij GGz Centraal verrichten we veel wetenschappelijk onderzoek, o.a. op het gebied van ontwikkelingsstoornissen, psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en angst- en dwangstoornissen. Het onderzoek is praktijkgericht en met een directe invloed op de diagnostiek en behandeling.

We volgen de nieuwste ontwikkelingen in het veld en stimuleren collega’s om anders te denken en vooruit te willen. Dat biedt mogelijkheden voor vernieuwing in het werk.

Bekijk ons onderzoek en publicaties

Ons interne ontwikkelprogramma voor masterpsychologen

We vinden het belangrijk om masterpsychologen goed te ondersteunen in hun ontwikkeling. Met werkbegeleiding van ervaren collega’s, maar ook met een scholingstraject om beginnende psychologen op weg te helpen.

PrOMO, heet dat ontwikkelingsprogramma, waarbij je als masterpsycholoog praktische tips en tricks krijgt die je direct in het werk kunt toepassen.

Lees meer over het scholingstraject PrOMO

Debbie Dankoor, GZ-Psycholoog i.o. Psychotherapeut
'Als psycholoog help ik mensen met veel verschillende achtergronden. Het startpunt is altijd de verbinding met de ander, zorgen dat iemand zich gezien en gehoord voelt. Als je vanuit daar samen kunt werken aan verbetering, geeft dat veel positieve energie.'
Debbie Dankoor, GZ-Psycholoog i.o. Psychotherapeut
Annegeertje Phaff, Masterpsycholoog
'Ik krijg veel vrijheid en ruimte om mezelf te ontwikkelen. Tegelijk kan ik altijd terugvallen op het team en geven collega's mij veel vertrouwen dat ik de behandelingen goed uitvoer. Zo kan ik uitvinden wat bij mij past en wie ik ben als psycholoog.'
Annegeertje Phaff, Masterpsycholoog
Irene Baars, GZ-Psycholoog Kind & Jeugd
'Het allerleukste aan mijn werk vind ik het persoonlijke contact. Dat ik een stukje met hen mag ‘meelopen en meedenken’ en hen kan ondersteunen om zelf een stapje verder richting hun doel te zetten.'
Irene Baars, GZ-Psycholoog Kind & Jeugd
Carlos Kroes, Klinisch Psycholoog
'De optimale disciplinemix doorontwikkelen, dat is wat mij betreft de weg naar de toekomst. Door kennis te delen, slimme creatieve ideeën uit te werken en samen te behandelen staan we nu én in de toekomst krachtiger.'
Carlos Kroes, Klinisch Psycholoog
Kim Berghuis, GZ-Psycholoog
'Er gebeurt hier veel om de zorg verder te ontwikkelen. Wat al goed gaat, willen we nóg beter maken.'
Kim Berghuis, GZ-Psycholoog

Gerelateerde vacatures

Contact

Heb je een vraag over een vacature of over de sollicitatieprocedure? Bel of mail met één van onze recruiters.

Neem contact op Maak een Job Alert aan