Werken in het expertiseteam autismespectrumstoornis (ASS)

Vanuit onze polikliniek in Almere bieden we specialistische zorg voor mensen met een autismespectrumstoornis (ASS). Het accent van de behandelingen ligt op acceptatie en herstel, door middel van goede voorlichting en gespecialiseerde behandeling voor eventuele andere aandoeningen.

Werken bij Emerhese
Autismespectrumstoornis

Werken bij het expertiseteam voor ASS

Vanuit onze polikliniek in Almere bieden we specialistische zorg aan volwassenen met ASS.

Onze afdeling is volop in ontwikkeling. We gebruiken bijvoorbeeld veel innovatieve middelen in op het gebied van eHealth, wetenschappelijk onderzoek en diagnostiek- en behandelmodules. Die zijn allemaal gericht op het vergroten van de eigen regie van onze cliënten.

We vinden het vanzelfsprekend om cliënten te betrekken in het verder ontwikkelen van onze werkwijze en middelen. ontwikkelen van die middelen.

Vragen over het werken met mensen met ASS?

Wil jij weten of het werken in ons expertiseteam voor autismespectrumstoornissen bij jouw past? We kijken en denken graag met je mee.

Stuur ons een bericht

Luister naar de podcast over SAM Junior: de stress-app voor jongeren

Luister naar de podcast over de Stress Autism Mate

Mensen met autisme hebben meer dan gemiddeld last van stress. Ze herkennen deze minder en herstellen minder goed van de stress. Om hen hierbij te helpen hebben we samen met hen een app ontwikkeld: SAM, de Stress Autism Mate. Na succesvolle resultaten is er ook een spin-off voor jongeren: SAM Junior.

Luister naar de podcast over de Stress Autism Mate

Luister naar de podcast over SAM Junior

vriendelijke teamleider kijkt naar collega
'Collega's krijgen de ruimte om zich te ontwikkelen. We zijn een lerende organisatie met veel stagiaires en leerlingen.'
Iris Bos, Teamleider polikliniek Almere
Blije verpleegkundige lacht naar collega
'We helpen elkaar op een constructieve manier, allemaal vanuit ons eigen achtergrond en expertise. Het is fijn om echt een beroep te kunnen doen op je collega's en zo samen tot te beste behandeling te komen.'
Melihsah Arslan, Neuropsycholoog

Vacatures in Flevoland

Werken in Flevoland

Wil jij werken in een omgeving waar lef, vooruitgang en gezelligheid centraal staan? Dan zit je goed bij de regio Flevoland van GGz Centraal.

Lees meer over onze organisatie