Ons werkgebied

Elk jaar rekenen zo’n 25.000 patiënten op GGz Centraal als dé specialist in geestelijke gezondheidszorg. Ons werkgebied bevindt zich in het midden van het land en kenmerkt zich door een grote geografische diversiteit. Van uitgestrekte polders, platteland en kleinere dorpen tot grote steden als Amersfoort en Almere.

Organisatorisch zijn we onderverdeeld in 5 resultaatverantwoordelijke zorgeenheden (RVZE's), namelijk Gooi- en Vechtstreek, Veluwe & Veluwe Vallei, Eemland, Flevoland en Fornhese & Emerhese. Iedere eenheid heeft zo zijn eigen subcultuur en populatie. Zo geven we kleur aan de regionale invulling van onze dienstverlening.

Ons werkgebied
Ons werkgebied
Image with text element

Eemland

De regio Eemland ontfermt zich over een breed en grotendeels stedelijk werkgebied. In Amersfoort vormen Zon & Schild en de brede locatie aan de Westsingel de 2 hoofdlocaties. Onze FACT teams werken vanuit Amersfoort, Soest en Leusden.

De regio is volop in ontwikkeling. We richten onze aandacht op doelmatige behandeling, waarbij herstelgerichte transmurale patiëntenzorg in de keten centraal staat. En de werkcultuur? Die kenmerkt zich door multidisciplinaire samenwerking, optimalisatie en innovatie.

Image with text element

Flevoland

In de regio Flevoland komen stad en polder samen, wat de zorg afwisselend en veelzijdig maakt.

We geloven sterk in outreachend werken en ontwikkelen tegelijk een aanbod van hoog-intensieve zorg met modulaire therapie. Een innovatieve mindset en lef komen dan ook goed van pas in ons werk. 

Image with text element

Gooi & Vechtstreek

In de regio Gooi en Vechtstreek werken we samen met zo’n 440 collega’s. Daarin wisselen we locaties voor specialistische aandachtsgebieden af met ambulante behandeling vanuit onze FACT-teams.

Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht werken. Dat zijn de kenmerken van het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.

Image with text element

Veluwe & Veluwe Vallei

In de grootste RVZE van GGz Centraal werken ruim 950 collega’s. Landgoed Veldwijk in Ermelo is onze grootste en tevens oudste locatie en daarmee een begrip op de Veluwe.

In deze regio staat de visie van Machteld Huber centraal. We leggen de nadruk op veerkracht, niet op ziekte. Onze focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de aanpak en de visie binnen de regio.

Image with text element

Fornhese

Fornhese biedt specialistische kinder- en jeugd ggz voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. We werken vanuit verschillende locaties in Midden-Nederland. Want samen met ruim 325 collega’s en netwerkpartners ontfermt Fornhese zich over het totale werkgebied van GGz Centraal.

Mogelijkheden genoeg

Mogelijkheden genoeg

We zijn een grote organisatie met diverse werklocaties. Daarom kunnen we inspelen op individuele ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Aan jou de keuze. Nieuwsgierig? We komen graag met jou in contact.

Bekijk onze vacatures