Werken in management, staf en ondersteuning

Een maatschappelijk betrokken baan

Bij GGz Centraal bieden we specialistische geestelijke gezondheidszorg. Patiënten met complexe problematiek komen bij ons voor diagnostiek en behandeling. Ben je op zoek naar een maatschappelijk betrokken baan? Dan zit je goed bij GGz Centraal. Ontdek de ggz of zet je volgende stap in dit brede werkveld. Zo draag je vanuit jouw expertise bij aan de beste zorg voor onze patiënten.

Management, staf en ondersteuning
Management, staf en ondersteuning

Jouw bijdrage aan de ggz van nu én morgen

Samen werken we aan innovatie en verbetering van de zorg. We volgen de nieuwste ontwikkelingen in het veld en stimuleren collega’s om anders te denken en vooruit te willen. Dat biedt mogelijkheden voor vernieuwing in je werk én binnen de sector. Zo kun je je bij GGz Centraal blijven ontwikkelen en verdiepen.

Alle vacatures Aanmelden Job Alert

Aan jou de keuze

GGz Centraal is omvangrijk en divers. Daarom kunnen we inspelen op individuele ontwikkelwensen, functie-inhoud en type behandelprogramma. Aan jou de keuze.

Open sollicitatie

Geef leiding aan multidisciplinaire teams

Als leidinggevende bij GGz Centraal werk je samen met specialisten die vanuit een multidisciplinair team zorg dragen voor onze patiënten. Omdat je weet wat er op de afdeling speelt, heb je een belangrijke rol in het creëren van een optimaal werkklimaat, de onderlinge samenwerking en de uitvoering van het werk. Je zorgt samen met je team dat de dagelijkse gang van zaken goed verloopt, maar bent ook structureel bezig met de dag van morgen.

Samenwerking met ketenpartners

GGz Centraal is een grote organisatie, waar veel gebeurt. Met onze focus op innovatie, hebben we altijd diverse projecten om onze patiëntenzorg of werkprocessen te verbeteren. We werken samen met diverse partners, zoals gemeenten, zorgverzekeraars, cliëntenraden en andere zorgverleners. Zo geven we samen met onze ketenpartners invulling aan de herstelgerichte zorg voor onze patiënten.

Bekijk met wie wij samenwerken

Geef zelf vorm aan jouw baan

Wil jij vanuit jouw expertise bijdragen aan de diverse projecten om onze patiëntenzorg of werkprocessen te verbeteren? Bij GGz Centraal heb je veel vrijheid in het werk en word je aangemoedigd om initiatieven uit te voeren. Op die manier geef je zelf vorm aan je baan. Door het contact met collega’s vanuit de hele organisatie blijft het werk uitdagend en merk je dat jouw werk er écht toe doet.

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden

Onze ondersteunende diensten:

  • Facilitair Bedrijf en Vastgoedbeheer
  • Financiën, administratie en informatievoorziening
  • ICT
  • Kwaliteit en Innovatie
  • Marketing en Communicatie
  • Mens en Organisatie
  • Opleiding en Wetenschappelijk Onderzoek

Vanuit jouw vakgebied bijdragen aan hoogwaardige patiëntenzorg

Als staflid bij GGz Centraal zorg jij voor gestroomlijnde processen en ondersteuning in randvoorwaarden. Daardoor kunnen collega’s uit de zorg zich focussen op hun kerntaken. Zo draag jij indirect bij aan de zorg van onze patiënten.

Linda Sluiter, Horeca Medewerker
'Met zulke veelzijdige bezoekers, is het werken in een restaurant voor cliënten en medewerkers zó veel meer dan horeca alleen. We proberen het gevoel te geven van een huiskamer. Door een band op te bouwen met de bezoekers, maar soms ook met het aanbrengen van structuur. Zo creëren we iedere dag weer een gezellige sfeer.'
Linda Sluiter, Horeca Medewerker
Lisette Versteeg, Teamleider
'Goede, constructieve samenwerking geeft meerwaarde aan het dagelijkse werk. Binnen mijn eigen teams, maar ook zeker onderling met mijn collega teamleiders. Wij zoeken elkaar op, ondersteunen elkaar waar nodig en zijn elkaars klankbord.'
Lisette Versteeg, Teamleider
Dienke Hedemann, Directeur Bedrijfsvoering regio Eemland
'De zorg verder optimaliseren in samenwerking met collega’s en andere grote partijen. Hier moet je zijn als je een bijdrage wilt leveren aan de ggz van de toekomst'
Dienke Hedemann, Directeur Bedrijfsvoering regio Eemland

Gerelateerde vacatures

Contact

Heb je een vraag over een vacature of over de sollicitatieprocedure? Bel of mail met één van onze recruiters.

Neem contact op Maak een Job Alert aan