Werken in een gebiedsteam

Een afwisselende baan in een multidisciplinair team

In een gebiedsteam helpen we patiënten in een bepaald postcodegebied, ongeacht hun diagnose. Dat maakt de zorg overzichtelijk voor de patiënt en verwijzer. En geeft jou, als ggz professional, een afwisselende baan in een fijn en betrokken team.

Werken in een gebiedsteam van GGz Centraal
Gebiedsteam van GGz Centraal

Outreachend werken vanuit een multidisciplinair team

Ambulant en outreachend werken staan in een gebiedsteam voorop. Alle collega's uit het multidisciplinaire team draaien daarin mee, ook psychologen, begeleiders en ervaringsdeskundigen gaan op huisbezoek.

Samenwerken staat bij ons dan ook centraal, in alle facetten van ons werk. Denk bijvoorbeeld aan zorgafstemming-gesprekken, de bureaudienst of wanneer er een crisis is.

Dat is tekenend voor onze zorg naar cliënten, maar natuurlijk ook voor de sfeer en betrokkenheid van collega's onderling.

 

Vragen over onze gebiedsteams?

Wil jij weten of het werken in een van onze gebiedsteams bij jou past? We kijken en denken graag met je mee.

Stuur ons een bericht

Wat is een gebiedsteam?

Waarom werken vanuit een gebiedsteam?

Gebiedsteams bieden een oplossing voor verschillende problemen in de ggz. Denk aan lange wachtlijsten, of zorg vanuit verschillende locaties. In een podcast blik psychiater Annemiek Dop terug op de implementatie van de gebiedsteams. En vertelt ze hoe deze nieuwe structuur een oplossing biedt voor deze problemen.

Luister naar de podcast over gebiedsteams op onze website, Spotify, Apple Podcasts of met jouw favoriete podcast-app.

Charlotte Schepel, GZ-psycholoog
'Als psycholoog in een gebiedsteam heb ik ook de mogelijkheid om ambulant te behandelen. Ik kijk met de cliënten wat het beste werkt. Ga ik bij hen thuis langs, of komen zij langs op locatie?'
Charlotte Schepel, GZ-psycholoog
Abbygail van Dijk, Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) in opleiding
'Het mooie in mijn team is dat ik de kennis van mijn opleiding tot SPV kan combineren met het leren van ervaren collega's.'
Abbygail van Dijk, Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) in opleiding

Vacatures gebiedsteam

Werken in Flevoland

Wil jij werken in een omgeving waar lef, vooruitgang en gezelligheid centraal staan? Dan zit je goed bij de regio Flevoland van GGz Centraal.

Lees meer over onze organisatie