Ontwikkel jezelf als verpleegkundige bij GGz Centraal

Als verpleegkundige wil jij het beste uit jezelf halen. Vanuit jouw expertise bijdragen aan de specialistische ggz én jezelf blijven ontwikkelen. Dat kan bij GGz Centraal.

Bekijk de vacatures voor verpleegkundige

Campagne - Ontwikkel jezelf als verpleegkundige bij GGz Centraal
Campagne - Ontwikkel jezelf als verpleegkundige bij GGz Centraal

Diverse mogelijkheden in een grote organisatie

Werken bij een grote organisatie als GGz Centraal betekent dat je diverse mogelijkheden hebt in je loopbaan. Voor nu én in de toekomst. Door te zorgen voor een goede ‘fit’ met jouw werk, dragen we bij aan je werkplezier en een gezonde werk-privé balans.

Ook denken we mee met verpleegkundigen die een stap willen zetten in hun loopbaan. Wil jij je specialiseren in een doelgroep? Coördinerende werkzaamheden of zelfs een opleiding volgen? Bij GGz Centraal heb je een baan die bij jou past én waarin jij kunt groeien.

3 redenen waarom jij wilt werken bij GGz Centraal

1. Diversiteit in doelgroep, zorgprogramma of geografie

Bij GGz Centraal valt veel diversiteit te ontdekken. We zijn een omvangrijke organisatie, op locaties in het midden van het land.

Dat biedt veel mogelijkheden voor jou als verpleegkundige. Om te werken op een locatie dichtbij jouw huis én om je te ontwikkelen binnen een zorgprogramma van jouw interesse.

2. Je krijgt autonomie in je werk, initiatieven worden gewaardeerd

Waar ligt jouw hart? Bij GGz Centraal krijg je de ruimte om je in dat onderwerp te verdiepen. En daar zijn we trots op. Want door die vrijheid om in te gaan op jouw interesses, kun jij het beste uit jezelf halen. En dat draagt weer bij aan de goede zorg voor onze patiënten.

3. Opleiden en persoonlijke ontwikkeling zijn onze speerpunten

Vind jij het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen in je werk? Bij GGz Centraal hebben we een uitgebreid aanbod aan professionele ontwikkelingsmogelijkheden voor verpleegkundigen.

Zo kun je e-learnings volgen op ons centrale leerplatform en hebben we een uitgebreid, intern trainingsaanbod. Ook bieden we verpleegkundigen de mogelijkheid om een opleiding te volgen, bijvoorbeeld tot SPV, verpleegkundig specialist of HBO-V. Maar denk daarnaast ook aan de HIC-opleiding of de splinternieuwe opleiding over Leefstijl in de GGZ.

Aan jou de keuze

Aan jou de keuze

Hoe wil jij je verder ontwikkelen? Werken in een grote organisatie als GGz Centraal geeft jou veel mogelijkheden. Ook op het gebied van professionele ontwikkeling: we kijken naar wat bij jou past.

Bekijk onze vacatures

Onze vacatures voor verpleegkundigen

Contact

Heb je een vraag over een vacature, opleiding of over de sollicitatieprocedure? Bel of mail met één van onze recruiters.

Neem contact op Maak een Job Alert aan