Stage lopen in de ggz

Of je nu de opleiding tot verpleegkundige, verzorgende of maatschappelijk werk doet, of studeert voor beveiliging, secretaresse of psycholoog: bij GGz Centraal kun je een stage volgen voor jouw opleiding.

We bieden stagemogelijkheden voor verschillende beroepsgroepen. Zodat jij waardevolle kennis kunt opdoen in de ggz, waar je de rest van jouw loopbaan profijt van hebt.

Stuur ons een open sollicitatie

Stages

Stage lopen in de psychiatrie

GGz Centraal biedt stages die in het kader van de beroepsopleiding gelopen moeten worden, volgens het curriculum van de opleiding. Alle stages die we bieden duren tenminste 20 weken.

Vanwege de complexiteit van de doelgroep, lopen studenten vooral in hun 3e en 4e jaar hun stage bij ons. Maar als jij een vooropleiding in de zorg hebt, kunnen we altijd kijken wat er mogelijk is.

Heeft GGz Centraal stageplekken voor mijn opleiding?

Voor de stageplekken voor verpleegkundigen hebben we samenwerkingsverbanden met scholen. Vanuit daar worden de plekken ingedeeld. Maar soms hebben we plekken over en kunnen ook verpleegkundigen van andere scholen solliciteren.

Volg je een andere opleiding? Dan kun je zelf bij ons solliciteren voor een stage.

Contact en vragen

Heb je vragen over een stage bij GGz Centraal? Stuur een mail naar ons stagebureau.

Neem contact op

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Zodra we jouw sollicitatie ontvangen, kijken we of er een geschikte plek is binnen de organisatie. We sturen jouw sollicitatie door naar de afdeling. Zij nodigen jou uit voor een kennismakingsgesprek. Je voert jouw gesprek dus met collega’s van een zorgafdeling. Zo krijg je direct een leuke indruk van jouw nieuwe stageplek.

Vaak hoor je direct of je wordt aangenomen en bespreken jullie een startdatum. Voor die tijd moeten we natuurlijk nog wel zorgen dat de administratie op orde is, bijvoorbeeld met persoonlijke gegevens en een VOG. Voor jouw stage krijg je een vergoeding conform de CAO GGZ (pdf).

Stuur ons een open sollicitatie

Interesse om jouw stage te lopen in de ggz? Stuur ons een open sollicitatie met daarin jouw CV én een sollicitatiebrief waarin je jouw motivatie en leerdoelen beschrijft. We kijken uit naar jouw reactie!

Stuur ons een open sollicitatie

Waar kom ik te werken als stagair?

GGz Centraal is een grote organisatie, in het midden van het land. Dat betekent dat er bij ons veel te ontdekken valt. Heb jij een specifieke interesse? Dan denken we graag met je mee.

Per leeftijdsgroepen

Onze zorgprogramma's