Opleiden en ontwikkelen

Jouw opleiding tot specialist in de ggz

Kennis delen en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke onderwerpen binnen GGz Centraal. We bieden je dan ook volop de mogelijkheid om opleidingen te volgen tot specialist in de ggz. Zo werken we aan de ggz van nu én morgen.

Bekijk de vacatures voor onze opleidingsplaatsen

Opleiden & Ontwikkelen
Opleiden & Ontwikkelen
  • Home
  • Opleiden & Ontwikkelen

A-opleiding tot psychiater

Bij GGz Centraal geloven we in kennisdeling. We zijn dan ook een van de grootste A-opleiders van Nederland. Ervaren psychiaters leren jou de fijne knepen van het vak.

Lees meer over de A-opleiding

P-opleiding voor gedragswetenschappers

Ieder jaar start bij ons een ruim aantal psychologen met het praktijkgedeelte van hun postmaster opleiding. Volg jouw opleiding tot gz-psycholoog, psychotherapeut of klinisch (neuro)psycholoog bij GGz Centraal.

Lees meer over de P-opleiding

Praktijkopleidingen tot verpleegkundige in de ggz

Praktijkopleidingen tot verpleegkundige in de ggz

Als instelling die veel waarde hecht aan opleiding en ontwikkeling, bieden we bij GGz Centraal volop mogelijkheden om je te specialiseren in de ggz.

Lees meer over onze praktijkopleidingen

Vervolgopleidingen voor verpleegkundigen

Werk je al een tijd als verpleegkundige en wil je extra verantwoordelijkheid? Volg dan de specialisatie opleiding tot verpleegkundig specialist.

Lees meer over de opleiding tot verpleegkundig specialist

Loop stage bij GGz Centraal

Loop stage bij GGz Centraal

De studenten van nu, zijn de collega’s van morgen. Als lerende organisatie bieden wij stages op verschillende locaties aan, zodat jij relevante werkervaring in de ggz opdoet.

Lees meer over onze stages