Jouw bijdrage aan de ggz van nu én morgen

Samen werken we aan innovatie en verbetering van de zorg. We volgen de nieuwste ontwikkelingen in het veld en stimuleren collega’s om anders te denken en vooruit te willen. Dat biedt mogelijkheden voor vernieuwing in je werk én binnen de sector. Zo kun je je bij GGz Centraal blijven ontwikkelen en verdiepen. 

teamleider bij ggz centraal

Geef leiding aan multidisciplinaire teams 

Als leidinggevende bij GGz Centraal werk je samen met specialisten die vanuit een multidisciplinair team zorg dragen voor onze patiënten. Omdat je weet wat er op de afdeling speelt, heb je een belangrijke rol in het creëren van een optimaal werkklimaat, de onderlinge samenwerking en de uitvoering van het werk. Je zorgt samen met je team dat de dagelijkse gang van zaken goed verloopt, maar bent ook structureel bezig met de dag van morgen 

Samenwerking met ketenpartners

GGz Centraal is een grote organisatie, waar veel gebeurt. Met onze focus op innovatie, hebben we altijd diverse projecten om onze patiëntenzorg of werkprocessen te verbeteren. We werken samen met diverse partners, zoals gemeenten, zorgverzekeraars, cliëntenraden en andere zorgverleners. Zo geven we samen met onze ketenpartners invulling aan de herstelgerichte zorg voor onze patiënten. 

Bekijk met wie wij samenwerken

Onze ondersteunende diensten: 

  • Facilitair Bedrijf en Vastgoedbeheer 
  • Financiën, administratie en informatievoorziening 
  • ICT  
  • Kwaliteit en Innovatie 
  • Marketing en Communicatie  
  • Mens en Organisatie  
  • Opleiding en Wetenschappelijk Onderzoek 

Vanuit jouw vakgebied bijdragen aan hoogwaardige patiëntenzorg

Als staflid bij GGz Centraal zorg jij voor gestroomlijnde processen en ondersteuning in randvoorwaarden. Daardoor kunnen collega’s uit de zorg zich focussen op hun kerntaken. Zo draag jij indirect bij aan de zorg van onze patiënten. 

Geef zelf vorm aan jouw baan 

Wil jij vanuit jouw expertise bijdragen aan de diverse projecten om onze patiëntenzorg of werkprocessen te verbeteren? Bij GGz Centraal heb je veel vrijheid in het werk en word je aangemoedigd om initiatieven uit te voeren. Op die manier geef je zelf vorm aan je baan. Door het contact met collega’s vanuit de hele organisatie blijft het werk uitdagend en merk je dat jouw werk er écht toe doet. 

Bekijk de arbeidsvoorwaarden

Gerelateerde vacatures

Contact

Heb je een vraag over een vacature of over de sollicitatieprocedure? Bel of mail met één van onze recruiters.

Neem contact op Open sollicitatie Maak een Job Alert aan