Werken in een hecht, sociotherapeutisch team

Als verpleegkundige bij GGz Centraal ondersteun en begeleid je patiënten in hun herstelproces. Dat geeft veel verantwoordelijkheden, maar ook veel vrijheid in het werk. Als verpleegkundige voer je behandelplannen uit en analyseer en observeer je patiënten. Uiteindelijk is ons doel om mensen zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven te geven. 

Jouw opleiding tot verpleegkundig specialist bij GGz Centraal 

Je werkt al een tijd als verpleegkundige in de ggz en wilt extra verantwoordelijkheid en werken in de rol van regiebehandelaar. Als verpleegkundig specialist draag je bij aan de ontwikkeling van het verpleegkundig vakgebied.

GGz Centraal is een erkende instelling voor de opleiding tot verpleegkundig specialist ggz. Je volgt 1 dag in de week theoretisch onderwijs en leert de praktijk binnen 3 verschillende, specialistische zorgteams. Zo word je binnen 3 jaar opgeleid tot regiebehandelaar in de ggz.

Lees meer over de opleiding

Word verpleegkundige in de psychiatrie

Je bent verpleegkundige en wil je meer verdiepen in de psyche en psychotherapie. Waar jij energie van krijgt? Overzicht houden en observaties doen waarmee diagnoses kunnen worden gesteld. Kortom: werken in de ggz is jou op het lijf geschreven. Dat komt mooi uit. Want als instelling die veel waarde hecht aan opleiding en ontwikkeling, bieden we bij GGz Centraal volop mogelijkheden om je te specialiseren in de ggz.

Lees meer over onze praktijkopleidingen

Het werkgebied van GGz Centraal

Onze specialismen en regio's

Bij GGz Centraal ben je verzekerd van uitdaging in je baan. We zijn een grote organisatie, met verschillende werklocaties en een diversiteit aan zorgprogramma’s. Waar komen jouw talenten het beste tot hun recht? 

Onze zorgprogramma's

  • Acute psychiatrie
  • Autismespectrumstoornissen
  • Bijwerkingen
  • Bipolaire stoornissen
  • Depressieve stoornissen
  • Eetstoornissen
  • Ernstige psychiatrische aandoeningen | EPA

We zien wie je bent en wat je kunt 

Terwijl jij zorgt voor de patiënten, zorgen wij voor jou. Dat doen we met veel mogelijkheden tot uitdaging in je werk, aandacht voor een gezonde werk-privé balans en cursussen of trainingen om nóg beter te worden in je vak. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. 

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden 

Gerelateerde vacatures

Contact

Heb je een vraag over een vacature of over de sollicitatieprocedure? Bel of mail met één van onze recruiters.

Neem contact op Open sollicitatie Maak een Job Alert aan