Ambulant werken met het hele gebiedsteam

Samenwerken staat centraal in een gebiedsteam. Dat geldt voor het héle multidisciplinaire team. Denk bijvoorbeeld aan zorgafstemming-gesprekken, de bureaudienst of wanneer er een crisis is. Ook de psychloog, begeleider of ervaringsdeskundige draaien mee in deze ambulante zorg.

werken-in-een-gebiedsteam-430x300.jpg

Wat is een gebiedsteam?

Een gebiedsteam levert zorg in een bepaald postcodegebied, ongeacht de diagnose van de patiënt. Eerder moesten patiënten naar verschillende locaties voor diagnostiek en specialistische behandelingen. Nu gebeurt dat vanuit één team, zo veel mogelijk in de eigen omgeving van de cliënt. 

Luister naar de podcast-aflevering over gebiedsteams: waarom werden gebiedsteams geïmplementeerd?

Gebiedsteams zijn relatief nieuw en bieden een oplossing voor verschillende problemen in de ggz. Denk aan lange wachtlijsten, of zorg vanuit verschillende locaties. In een podcast blik psychiater Annemiek Dop terug op de implementatie van de gebiedsteams. En vertelt ze hoe deze nieuwe structuur een oplossing biedt voor deze problemen.

Luister naar de podcast over gebiedsteams op onze website, Spotify, Apple Podcasts of met jouw favoriete podcast-app.

Brede én specialistische kennis

In een gebiedsteam leveren we alle zorg die we kunnen op het gebied van diagnostiek, indicaties en behandeling. Ieder draagt vanuit zijn expertise bij. Dat geeft jou de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen. Tegelijk krijg je de kans om binnen het team specialist te worden in een onderwerp of vaardigheid van jouw interesse.

Bekijk de vacatures in een gebiedsteam

Gerelateerde vacatures

Contact over werken in een gebiedsteam

Heb je een vraag over een vacature in een gebiedsteam of over de sollicitatieprocedure? Bel of mail met één van onze recruiters.

Neem contact op Open sollicitatie Maak een Job Alert aan