Intensieve, herstelgerichte zorg

De zorg die je op een HIC biedt is intensief en gericht op herstel. En vaak met resultaat: gelukkig lukt het tijdens de opname vaak om zo’n crisis weer om te draaien. Dat doen we met rust, regelmaat, medicatie en intensieve begeleiding.

Collega’s waar je op kunt bouwen en vertrouwen

Op de HIC werk je altijd met tenminste 4 collega’s op de afdeling. We investeren in onze teams, zodat er een hechte band ontstaat en je weet dat je op jouw collega’s kunt rekenen. Op de afdeling maken we vanuit een multidisciplinaire aanpak weloverwogen veiligheidsinschattingen, samen met een psychiater, teamleider en het verpleegkundige team. Want veiligheid staat voorop.

Ontwikkel jezelf als verpleegkundige of begeleider

Voor verpleegkundigen of begeleiders die het beste uit zichzelf willen halen is er veel mogelijk bij GGz Centraal. Zo volgen veel collega’s een opleiding naast hun werk op een HIC, bijvoorbeeld tot hbo verpleegkundige, GGZ Agoog of verpleegkundig specialist.

En ook voor degenen die al hun diploma’s al op zak hebben, bieden we voldoende ontwikkelmogelijkheden. Zo verwachten we van alle teamleden op een HIC dat ze een aandachtsgebied hebben, zoals suïcidepreventie, autisme of het inwerken van nieuwe collega’s. Dat geeft jou een eigen specialisme op de afdeling én de mogelijkheid om je te verdiepen in een onderwerp waar jij interesse in hebt.

Bekijk onze vacatures op de HIC

Gerelateerde vacatures

Contact

Heb je een vraag over een vacature of over de sollicitatieprocedure? Bel of mail met één van onze recruiters.

Neem contact op Open sollicitatie Maak een Job Alert aan