Doorsturen
 
Doorsturen
 

psychiatrisch verpleegkundige nacht

Vind jij het leuk om snel om te schakelen en kan jij snel handelen in acute situaties? Dan is werken op de HIC in Hilversum iets voor jou. Als verpleegkundige High & Intensive Care bied je directe zorg aan ernstig psychiatrische patiënten (EPA) op een acute opnameafdeling. De nachtdienst wordt bemand door ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Vind jij het leuk om snel om te schakelen en kan jij snel handelen in acute situaties? Dan is werken op de HIC in Hilversum iets voor jou. 
Als verpleegkundige High & Intensive Care bied je directe zorg aan ernstig psychiatrische patiënten (EPA) op een acute opnameafdeling. De nachtdienst wordt bemand door vier verpleegkundigen. Je begint jou nacht met een overdracht. Vervolgens als alle late diensten zijn uitgezwaaid, kijk je samen met de andere drie collega's hoe het is in het pand. Is het onrustig? Heeft iemand ergens hulp bij nodig? De HIC is in principe de hele nacht bemand door jou en jouw collega en is uitvalsbasis voor de andere wachten. Hier komen jullie samen om te overleggen, even samen koffie te drinken etc. 

In de nacht werk je als coördinator continuïteit zorg en heb jij de contacten met bijvoorbeeld de politie, huisartsenpost en andere partijen voor crisisvragen. Jij bent tussenpersoon voor de crisisdienst en aanspreekpunt voor wachtartsen. Je zet de medicatie uit voor de dag, je loopt regelmatig rondjes over de afdeling. En bent uiteraard als eerste beschikbaar voor de patient. Zit iemand in de ICU of EBK, jij zit er bij. Is er iemand wakker? Jij loopt naar de patiënt om te kijken wat hij/zij nodig heeft. 

De nachtdiensten zijn net als de dag onvoorspelbaar. Komt er een nieuwe opname?, Zijn er mensen wakker?, Is het onrustig op de afdeling?, Heeft een patient opschaling van zorg nodig? Of slaapt iedereen en geef jij jouw nacht met andere werkzaamheden invulling.

Kortom: het is per nacht bekijken hoe jij met jouw collega's de nacht vorm geeft.  Spreekt dit jou aan, laat het ons weten.

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde MBO verpleegkunde opleiding en BIG-registratie;
 • je kunt in een team samenwerken en bent in staat je werk adequaat te organiseren;
 • je kunt intensieve begeleiding bieden aan deze patiëntengroep;
 • je bent creatief in het inzetten van alternatieven om spanning te reduceren;
 • je vind het leuk een bijdrage te leveren aan ontwikkelingen en bent actief in de uitvoer van diverse werkzaamheden;
 • je geeft vorm aan de zorg en begeleiding van patiënten en draagt bij aan kwaliteitsbevordering.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een werkplek in een professioneel en enthousiast team dat zich volop bezig houdt met inhoudelijke en organisatorische ontwikkelingen. De werkomgeving wordt verder gekenmerkt door korte lijnen, mogelijkheden voor ontplooiing en collegiaal overleg. En verder:
 • een parttime/fulltime contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • flexibele indeling van jouw dienstenpatroon;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.814,- en maximaal € 3.086,-  bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal;
 • afhankelijk van jouw ervaring en vooropleiding is er een traject mogelijk om door te groeien naar niveau 5 verpleegkundige op de afdeling en de daarbij behorende functiegroep 50.

Waar ga je werken?

De High & Intensive Care binnen de Rembrandthof biedt kortdurende psychiatrische behandeling aan personen van 18-65 jaar. Hier worden patiënten behandeld die in crisis verkeren en waarbij kortdurende opname noodzakelijk is. De patiëntengroep is erg divers. Het gaat om mensen die voor het eerst worden opgenomen, instromen vanuit verschillende behandelprogramma’s (zoals: psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en stemming en angststoornissen) of patiënten die langer in behandeling zijn bij FACT en in crisis verkeren. De kliniek werkt dan ook nauw samen met de ambulante teams zoals het IHT(Intensive Home Treatment) team en FACT (flexible assertive community treatment).

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature psychiatrisch verpleegkundige nacht graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Diana van 't Hazeveld (senior verpleegkundige) bereikbaar via telefoonnummer 035- 655 7301 of Frans Bogers (hoofd bedrijfsvoering) bereikbaar via telefoonnummer 035- 695 7438.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 16-03-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen