Doorsturen
 
Doorsturen
 

verpleegkundig specialist GGZ

We zijn op zoek naar een enthousiaste, professionele en ervaren verpleegkundig specialist die actief wil bijdragen aan het verder ontwikkelen van de ziekenhuis psychiatrie Flevoland. Als verpleegkundige specialist maak je deel uit van een multidisciplinair team op de afdeling ziekenhuispsychiatrie. Je ...

 • Regio: AlmereLelystad
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar een enthousiaste, professionele en ervaren verpleegkundig specialist die actief wil bijdragen aan het verder ontwikkelen van de ziekenhuis psychiatrie Flevoland.
 
Als verpleegkundige specialist maak je deel uit van een multidisciplinair team op de afdeling ziekenhuispsychiatrie. Je verricht voor de kliniek en polikliniek intakes, doet onderzoek waaronder somatisch onderzoek, stelt diagnose en indicatie en werkt een behandelplan uit, draagt zorg voor continuïteit, controle en evaluatie van onderzoek en behandeling. Daarnaast verricht je binnen vastgesteld kader medicamenteuze interventies.
 
Naast jouw werkzaamheden op de kliniek en polikliniek ben je op geplande momenten ook beschikbaar voor consultatie werkzaamheden binnen de consultatieve dienst. En lever je een bijdrage aan de bijscholing van het multidisciplinaire team.

Wat heb je nodig?

 • een verpleegkundige opleiding, aangevuld met de Master in Advanced Nursing;
 • practice of Master Verpleegkundig Specialist. BIG geregistreerd onder artikel 14;
 • kennis van en ervaring met somatische problematiek al dan niet gerelateerd aan psychiatrische ziektebeelden;
 • je hebt affiniteit met de genoemde doelgroep, zowel met betrekking tot diagnostiek als behandeling;
 • je durft verantwoordelijkheid te nemen en kunt zelfstandig werken;
 • je bent gewend je werkzaamheden aan de hand van evident based practice uit voeren;
 • je bent flexibel, toont initiatief en kunt goed samenwerken.

Wat mag je verwachten?

wij bieden een contract als vs-ggz voor 24 uur per week voor onbepaalde tijd; 
het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.793,--  en maximaal € 4.355,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
de VOG (verklaring omtrent gedrag) is een verplicht onderdeel van onze referentiecheck; 
wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

De afdeling ziekenhuispsychiatrie is sinds september 2013 onderdeel geworden van GGz Centraal regio Flevoland, een nieuwe loot aan de stam. Dit betekent dat het komende jaar de afdeling volop in ontwikkeling zal zijn om de ziekenhuispsychiatrie in de regio Flevoland op de kaart te zetten. Wij richten ons primair op somatische co-morbiditeit bij psychiatrische patiënten en psychiatrische co-morbiditeit/gedragsproblemen bij somatische aandoeningen inclusief neuropsychiatrie en angst- en stemmingsstoornissen waaronder bipolaire stoornissen.
 
De regio Flevoland is een bijzondere interessante regio gezien de diversiteit van de inwoners. De pioniers vanuit de Noordoostpolder, de meer stedelijke inwoners van Lelystad en Almere en de rurale buitengebieden.
Meer informatie vind je op www.ggzcentraal.nl

Solliciteren

Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie? Neem dan contact op met. T. Korff, hoofd bedrijfsvoering, telefoonnummer 0320-284713. 
 
Wil je solliciteren op de vacature van verpleegkundig specialist GGZ? Stuur dan je CV en brief met motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier ter attentie van T. Korff.   
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 14-08-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen