Doorsturen
 
Doorsturen
 

arts/anios FACT team Harderwijk/Wezep

Zie jij als (basis) arts diverse deskundige mogelijkheden voor efficiënte behandeling? Laat jij de patiënt slagen op zijn weg naar herstel? Laat dan van je horen en solliciteer vandaag nog op de vacature van basis- arts FACT team Harderwijk/Wezep!Als behandelaar van het FACT-team behandel je ambulante patiënten onder ...

 • Regio: HarderwijkWezep
 • Vakgebied: Medici
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Zie jij als (basis) arts diverse deskundige mogelijkheden voor efficiënte behandeling? Laat jij de patiënt slagen op zijn weg naar herstel? Laat dan van je horen en solliciteer vandaag nog op de vacature van basis- arts FACT team Harderwijk/Wezep!
Als behandelaar van het FACT-team behandel je ambulante patiënten onder supervisie van de psychiater. Je krijgt te maken met veel verschillende psychiatrische stoornissen en interacties van patiënt en omgeving. Je gaat deel uitmaken van en samenwerken met het multidisciplinair team. De psychiater is de hoofdbehandelaar. Je wordt verantwoordelijk voor de behandeling van ambulante patiënten die behoren tot de EPA doelgroep. Je krijgt te maken met de coördinatie en monitoring van de bijwerkingenpoli, doet (lichamelijk) onderzoek, intakes, diagnostiek, en (medicamenteuze) behandeling van de patiënten. Je stelt samen met je collega’s behandelplannen op en onderhoudt contacten met de naasten van patiënten en geeft informatie over de behandeling. Je neemt actief deel aan overleggen.

Wat heb je nodig?

 • opleiding tot basisarts en BIG geregistreerd;
 • je hebt affiniteit met de EPA doelgroep;
 • je bent bereid je voor langere tijd te verbinden.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een contract voor 32-36 uur per week voor de duur van een jaar;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze website.

Waar ga je werken?

Het FACT-team Harderwijk/Wezep heeft als taak EPA-patiënten in de regio middels de FACT-methodiek te behandelen en te ondersteunen. Binnen het FACT- team wordt er behandeld volgens de multidisciplinaire richtlijnen en conform het handboek FACT. De visie zijn de uitgangspunten van de Herstel Ondersteunende Zorg. Het FACT-team Harderwijk/Wezep is ervaren en gedreven en is door de CCAF gecertificeerd.

Kijk voor meer informatie op www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature basis-arts FACT team Harderwijk/Wezep graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Aldine de Graaf (teamleider bedrijfsvoering) of Zhida Xu (psychiater) bereikbaar via telefoonnummer (0341) 565370.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 18-09-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen