Doorsturen
 
Doorsturen
 

gezondheidszorgpsycholoog kinder- & jeugdpsychiatrie (32-36 uur)

Als gezondheidszorgpsycholoog kinderen en jongeren van  6-18 jaar behandelen? Transmuraal werken in twee multidisciplinaire en goed gemotiveerde teams? Dat kan bij Fornhese kinder- & jeugdpsychiatrie.Binnen het behandelprogramma 6-18 jaar wordt in twee multidisciplinaire teams gewerkt. De diagnostiek en ...

 • Regio: Almere
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Als gezondheidszorgpsycholoog kinderen en jongeren van  6-18 jaar behandelen? Transmuraal werken in twee multidisciplinaire en goed gemotiveerde teams? Dat kan bij Fornhese kinder- & jeugdpsychiatrie.

Binnen het behandelprogramma 6-18 jaar wordt in twee multidisciplinaire teams gewerkt. De diagnostiek en behandeling vindt zowel poliklinische als in deeltijd- en klinische setting plaats. Jouw werkzaamheden bestaan uit diagnostiek en behandeling, intakes, psychiatrisch onderzoek en psychologisch onderzoek. Daarnaast neem je ontwikkelingsanamneses af en coördineert eventueel aanvullende diagnostiek.

Wil jij ook weten hoe het is om als GZ-psycholoog in Flevoland te werken? Lees dan het verhaal van twee van onze collega's Sophie en Carlos.

Jij bent als sturend behandelaar verantwoordelijk voor het opstellen van het behandelingsplan en voor het uitvoeren c.q. coördineren van de behandeling van patiënten. Je bent betrokken bij de klinische behandeling van de kinderen en hun systemen.

Kortom, een afwisselende baan met de nodige uitdagingen en collegiale en gemotiveerde teamleden. De werksfeer is plezierig, laagdrempelig en transparant. Er is ruimte om zelfstandig te werken en veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen op meerdere vlakken binnen een multidisciplinair professioneel team.

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog, differentiatie kinderen en jeugd;
 • opname in het BIG register gezondheidszorgpsycholoog;
 • je bent gericht op samenwerking, ontwikkeling en innovatie.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,-  en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • doorgroei mogelijkheden via onze eigen opleiding tot psychotherapeut of klinisch psycholoog;
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

GGz Centraal Fornhese is een aanbieder van specialistische geneeskundige jeugd geestelijke gezondheidszorg aan kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Fornhese richt zich primair op diagnostiek en behandeling van complexe kinder- en jeugd psychiatrische problematiek, waarbij het (weer) op gang brengen van de ontwikkeling van deze kinderen en jeugdigen binnen het gezin, op school en in het 3e milieu centraal staat. Het behandelaanbod bestaat uit diagnostiek en behandeling binnen een polikliniek, deeltijd- en klinische setting. Deze zorg is georganiseerd in behandelprogramma’s per regio en op leeftijd. Daarnaast is er een behandelprogramma voor spoedeisende en complexe ambulante zorg.

Als kinder- en jeugdpsychiatrische voorziening zijn wij actief binnen het brede veld van jeugdzorg en werken wij samen met andere zorg aanbieders.
Fornhese biedt uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Collegialiteit en werkplezier vormen de basis voor een constructieve samenwerking met een hoge mate van professionaliteit.
 
Binnen het behandelprogramma Fornhese Flevoland 6-18 jaar is een verdere ontwikkeling en specificering van het behandelaanbod voortdurend gaande. Uitbreiding van het aanbod binnen een deeltijdsetting, het verder ontwikkelen van het klinisch (behandel)aanbod en het uitbreiden van de samenwerkingsverbanden met ketenpartners zijn daarvan voorbeelden. Er wordt veel samengewerkt met het behandelprogramma spoedeisend en complex.

Solliciteren

Wil jij in Flevoland de ruimte krijgen als gezondheidszorgpsycholoog en heb je nog vragen over deze mooie rol? Bel dan met  Margreet van Lookeren Campagne (hoofd behandelprogramma 6-18 jaar) op 036 5210400 of 036 5383250.

Wil je solliciteren? Stuur dan, via de site, jouw cv en brief met motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier ter attentie van Margreet van Lookeren Campagne. 

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 21-08-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen