Doorsturen
 
Doorsturen
 

(interim) psychiater Ziekenhuispsychiatrie Lelystad

Voor de afdeling Ziekenhuispsychiatrie in Lelystad zoeken wij een collega met aantoonbare affiniteit en ervaring met ‘soma en psyche’, een collega die plezier heeft in het werken met collega medische specialisten en huisartsen. Ben jij een collega die de schouders onder de ontwikkeling van de ...

 • Regio: Lelystad
 • Vakgebied: Medici
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Voor de afdeling Ziekenhuispsychiatrie in Lelystad zoeken wij een collega met aantoonbare affiniteit en ervaring met ‘soma en psyche’, een collega die plezier heeft in het werken met collega medische specialisten en huisartsen. Ben jij een collega die de schouders onder de ontwikkeling van de klinische afdeling PMU en de specialistische polikliniek wilt zetten? 

Als (interim) ziekenhuispsychiater ben je in staat de rol als hoofdbehandelaar in te vullen voor de somatische zorg van patiënten op de afdeling. Daarnaast heb je ervaring met de behandeling van een breed spectrum aan psychiatrische stoornissen. Je hebt ervaring met Electroconvulsietherapie of bent bereid dit te leren en toe te passen. Je bent patiëntgericht en sluit aan bij de mogelijkheden van de patiënten. Je richt je - naast zorgvuldige diagnostiek - op behandelen volgens richtlijnen. 

De werkzaamheden bestaan uit het diagnosticeren en behandelen van psychiatrische patiënten met mogelijke somatische co-morbiditeit. Je draagt als hoofdbehandelaar verantwoordelijkheid voor het opstellen en uitvoeren van een multidisciplinair behandelplan. Je werkzaamheden zijn erg divers. Je werkt poliklinisch, klinisch en als consultatief psychiater.

In het multidisciplinair team vervul je een voortrekkersrol en lever je een actieve bijdrage aan een gezamenlijk resultaat. Je speelt een actieve rol in de ontwikkeling van het behandelbeleid van de afdeling en in voorkomende veranderprocessen. Zo draag je bij aan de verdere professionalisering van de zorg en optimalisering van kwaliteit van de patiëntenzorg. Je participeert buiten kantoortijden in de achterwachtregeling van de regionale crisisdienst, inclusief de consultatieve dienst en de SEH van de MC groep en consultatieve dienst en de SEH van het Flevoziekenhuis.

Wat heb je nodig?

 • een opleiding tot psychiater. Indien je de registratie tot psychiater bijna in je bezit hebt, nodigen we je ook uit om te reageren;  
 • een open houding ten aanzien van zorginhoudelijke vernieuwingen, veranderingen in de GGz en je bent bereid daarin een actieve rol te spelen;
 • een proactieve houding, relativeringsvermogen, humor, vermogen tot schakelen, doorzettingsvermogen, flexibel en buiten de bekende kaders kunnen denken;
 • goed in staat zijn om samen te werken, goede communicatieve en sociale vaardigheden, integriteit en een respectvolle bejegening.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een gevarieerde functie in een zich ontwikkelde werkomgeving, waar ruimte is voor persoonlijke inbreng;
 • het contract stemmen we in goed overleg af op jouw wensen en mogelijkheden;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden een pakket uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een verplicht onderdeel van onze referentiecheck.

Waar ga je werken?

De afdeling Ziekenhuispsychiatrie Flevoland is volop in ontwikkeling om de ziekenhuispsychiatrie in de regio Flevoland op de kaart te zetten. Wij richten ons primair op somatische co-morbiditeit bij psychiatrische patiënten en psychiatrische co-morbiditeit/gedragsproblemen bij somatische aandoeningen inclusief neuropsychiatrie, somatisatie – en somatoforme stoornissen.
De regio Flevoland is een bijzondere interessante regio gezien de diversiteit van de inwoners. De pioniers vanuit de Noordoostpolder, de meer stedelijke inwoners van Lelystad en Almere en de rurale buitengebieden.
Spreekt dit u aan reageer dan op de vacature (Interim) psychiater Ziekenhuispsychiatrie Lelystad!

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature (interim) psychiater Ziekenhuispsychiatrie Lelystad graag tegemoet. Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Jeroen Terpstra (psychiater) berreikbaar via telefoonnummer (0320) 284900.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
 

Reageren kan tot 23-08-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen