Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ psycholoog kinder- & jeugdpsychiatrie (6-18 jaar)

Fornhese heeft een vacature voor GZ psycholoog kinder- & jeugdpsychiatrie (6-18 jaar). Een afwisselende baan met de nodige uitdagingen en collegiale en gemotiveerde teamleden. De werksfeer is plezierig, laagdrempelig en transparant. Er is ruimte om zelfstandig te werken en veel ervaring op te doen en jezelf te ...

 • Regio: Almere
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Fornhese heeft een vacature voor GZ psycholoog kinder- & jeugdpsychiatrie (6-18 jaar). Een afwisselende baan met de nodige uitdagingen en collegiale en gemotiveerde teamleden. De werksfeer is plezierig, laagdrempelig en transparant. Er is ruimte om zelfstandig te werken en veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen op meerdere vlakken binnen een multidisciplinair professioneel team.
Wij zijn op zoek naar een GZ-psycholoog voor 32-36 uur per week, voor Fornhese Flevoland.  De werkzaamheden binnen deze functie zullen met name betrekking hebben op de patiëntengroep binnen het behandelprogramma 12-18 jaar voor Almere. Binnen het behandelprogramma 6-18 jr hebben wij poliklinische-, deeltijd- en klinische behandeling. Binnen Fornhese neemt diagnostiek en (systeem)behandeling een belangrijke plaats in.
In ons multidisciplinair team wordt gezocht naar een passende behandeling bij iedere kind en zijn/haar gezin.

Jouw werkzaamheden bestaan uit diagnostiek en behandeling, intakes, psychiatrisch onderzoek, psychologisch onderzoek, je neemt ontwikkelingsanamneses af en coördineert diagnostiek. Jij bent als sturend behandelaar verantwoordelijk voor het opstellen van het behandelingsplan en voor het uitvoeren c.q. coördineren van de behandeling van patiënten. Daarnaast doe je (waar mogelijk psychotherapeutische-/systeem-/cognitief gedragstherapeutische-) behandelingen en ouderbegeleidingen bij onze doelgroep. Ook crisisinterventies zijn een onderdeel van jouw takenpakket. Je bent betrokken bij de klinische behandeling van de kinderen. Daarnaast denk je mee over de ontwikkeling van het behandelaanbod.

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog, differentiatie Kinderen en Jeugd;
 • opname in het BIG register Gezondheidszorgpsycholoog;
 • je hebt ervaring en affiniteit met de doelgroep, kinder- en jeugdpsychiatrie, specialistische GGZ, en met name met complexe problematiek;
 • je bent gericht op samenwerking, ontwikkeling en innovatie;
 • in verband met teamvergaderingen en een evenredige spreiding van medewerkers over de weekdagen gaat onze voorkeur uit naar iemand die in ieder geval op donderdag en woensdag of vrijdag beschikbaar is.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden, bij deze vacature GZ psycholoog kinder- & jeugdpsychiatrie (6-18 jaar), een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd. Datum in dienst treding zo spoedig mogelijk;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.215,-  en maximaal € 5046,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

GGz Centraal Fornhese is een aanbieder van specialistische geneeskundige jeugd geestelijke gezondheidszorg  aan kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Fornhese richt zich primair op diagnostiek en behandeling van complexe kinder- en jeugd psychiatrische problematiek, waarbij het (weer) op gang brengen van de ontwikkeling van deze kinderen en jeugdigen binnen het gezin, op school en in het 3e milieu centraal staat. Het behandelaanbod bestaat uit ambulante behandeling, deeltijd- en klinische behandeling georganiseerd in behandelprogramma’s per regio en per leeftijd. Daarnaast is er een behandelprogramma voor spoedeisende en complexe ambulante zorg.
Als kinder- en jeugdpsychiatrische voorziening zijn wij actief binnen het brede veld van jeugdzorg en werken wij samen met andere zorg aanbieders.
Fornhese biedt uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Collegialiteit en werkplezier vormen de basis voor een constructieve samenwerking met een hoge mate van professionaliteit.
 
Fornhese Flevoland en G&V is een afdeling binnen GGz Centraal Fornhese bestaande uit een polikliniek, deeltijd en kliniek met een gedifferentieerd zorgaanbod voor kinderen, jeugdigen en hun gezinnen in Almere, Lelystad en Hilversum. Afhankelijk van de leeftijd en de zorgvraag wordt er behandeling geboden door de teams 0-6 of 6-18 jr.
Binnen Fornhese FFL en G&V 6-18 jr is een verdere ontwikkeling en specificering van het behandelaanbod voortdurend gaande. Uitbreiding van het aanbod binnen een deeltijdsetting, het verder ontwikkelen van het klinisch (behandel)aanbod en het uitbreiden van de samenwerkingsverbanden met ketenpartners zijn daarvan voorbeelden.
Er wordt veel samengewerkt met het behandelprogramma spoedeisend en complex.

Solliciteren

Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie over deze vacature GZ psycholoog kinder- & jeugdpsychiatrie (6-18 jaar)?
Neem dan contact op met  Margreet van Lookeren Campagne (hoofd behandelprogramma 6-18 jr) via telefoonnummer 036-5210400.
Wil je solliciteren? Stuur dan, via de site, jouw cv en brief met motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier ter attentie van mevrouw M. van Lookeren Campagne. 
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 13-05-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen