Doorsturen
 
Doorsturen
 

klinisch psycholoog stemmings- en angststoornissen

De functie van klinisch psycholoog in de Meregaard in Almere is een gevarieerde functie in een sterk groeiende en zich ontwikkelende werkomgeving, waar ruimte is voor persoonlijke inbreng.Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en bent verantwoordelijk voor de diagnostiek, het opstellen van het ...

 • Regio: Almere
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

De functie van klinisch psycholoog in de Meregaard in Almere is een gevarieerde functie in een sterk groeiende en zich ontwikkelende werkomgeving, waar ruimte is voor persoonlijke inbreng.
Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en bent verantwoordelijk voor de diagnostiek, het opstellen van het behandelingsplan en voor het uitvoeren c.q. coördineren van de behandeling van patiënten. Je hebt aantoonbare ervaring in het behandelen van patiënten met complexe trauma’s. Daarnaast ontwikkel je samen met collega’s die zich bezig houden met traumabehandelingen het traumazorgpad verder voor de gehele regio. Je wordt daarbij ingezet als expert op het gebied van traumabehandeling voor verschillende doelgroepen. Je werkt samen in een team met alle disciplines en denkt mee over de ontwikkeling van de zorglijnen binnen de RVzE Flevoland.

Wat heb je nodig?

 • je bent BIG-geregistreerd als klinisch psycholoog;
 • je hebt enkele jaren werkervaring in de behandeling van mensen met een stemming of angststoornis;
 • je hebt relevantie werkervaring m.b.t  behandeling van trauma en de opleiding vervolgopleiding tot EMDR therapeut afgerond. 

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 24 uur per week voor (on)bepaalde tijd; 
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 70 (minimaal € 3.902,- en maximaal € 6.090,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 •  het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 •  wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze website.

Waar ga je werken?

Regio Flevoland is een jong en dynamisch deel van GGz Centraal. Binnen onze moderne psychiatrie zijn ambulante-, klinische- en deeltijdbehandeling geïntegreerd. Binnen het behandelprogramma SEPA (stemming-, eet-, persoonlijkheids- en angststoornissen) wordt gewerkt met verschillende therapeutische methodes waaronder SFT, IPT, MBT, EMDR, CGT. 
Verder bieden we binnen de regio de behandelprogramma’s acute psychiatrie, sociale psychiatrie (FACT), ouderenpsychiatrie en ziekenhuispsychiatrie.
Werken binnen onze regio betekent dat je volop je innoverend vermogen kunt inzetten, dat de samenwerking met collega’s open en toegankelijk is, dat jouw mening er toe doet en bijdraagt aan de continue verbetering van onze zorg aan patiënten.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature klinisch psycholoog graag tegemoet.

Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met de heer F. Liefferink, directeur bedrijfsvoering 06-10867477 en/of mevrouw S. van der Wouden, directeur behandelzaken 06-83621240.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen