Regio: Barneveld
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot 18 jaar en hun naasten. Door het luisteren naar de hulpvraag en zorg op maat te bieden breng je de ontwikkeling van de kinderen en jongeren weer op gang met het gezin, met school en in het 3e milieu. Kortom, je bent er als GZ psycholoog door:
 • intakes te doen om de hulpvraag te achterhalen.
 • behandelplannen op te stellen, behandeldoelen te formuleren en indicatiestellingen te geven.
 • behandelingen uit te voeren die gericht zijn op het realiseren van de doelen uit het behandelplan, in samenwerking met het team.
 • (aanvullende) diagnostiek, psychiatrisch en psychologisch onderzoek uit te voeren of te coördineren en ontwikkelingsanamneses af te nemen.
 • afstemming te hebben met andere hulp- en zorgverleners van de kinderen en jongeren.
Met andere professionals vorm je het multidisciplinaire team van Fornhese kinder- en jeugdpsychiatrie voor de leeftijd 6-18 jaar. Met jou als GZ psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, specialistische behandeling bieden aan kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met de belangrijke netwerkpartners in de regio,   in een nieuw op te zetten  multidisciplinair team in de Food Valley. Daarnaast werk je gedeeltelijk voor  de deeltijdbehandeling in Amersfoort. Een collegiale werksfeer waarin tijd en betrokkenheid is voor elkaar is waar we naar streven. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun  je als GZ psycholoog bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.760,- en € 5.734,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij hebt goede contactuele eigenschappen, bent zelfstandig, stressbestendig en creatief in het denken in oplossingen.  Je bent gericht op samenwerking waarin je , kunt leren van en met je collega’s en zo jezelf te ontwikkelen.
Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, creatief om kan gaan met  veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • geregistreerd GZ psycholoog, met BIG-registratie.
 • een duidelijke visie die uitgaat van herstel ondersteunende zorg, de rol van behandeling daarin en bereidheid tot samenwerken met andere disciplines en programma’s en uitdragen van kennis.
 • ervaring met verschillende behandelvormen, waaronder CGT, traumabehandeling en kennis van multidisciplinaire behandelrichtlijnen.
Verder ben je transparant in (be-)handelen,  heb je een optimistische attitude en ben je bij uitstek een teamspeler.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onderdeel van GGz Centraal is Fornhese, aanbieder van specialistische geneeskundige jeugd geestelijke gezondheidszorg voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Fornhese richt zich primair op diagnostiek en behandeling van complexe kinder- en jeugdpsychiatrische problematiek.

Het behandelaanbod bestaat uit ambulante behandeling, deeltijd- en klinische behandeling georganiseerd in de regio’s Eemland, Veluwe, Food Valley, Flevoland en Gooi en Vechtstreek. Daarnaast is er een behandelprogramma voor spoedeisende en complexe ambulante zorg. Als kinder- en jeugdpsychiatrische voorziening zijn wij actief binnen het brede veld van jeugdzorg en werken wij samen met andere zorgaanbieders.

Fornhese biedt een uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Collegialiteit en werkplezier vormen de basis voor een constructieve samenwerking met een hoge mate van professionaliteit. De patiëntenzorg is georganiseerd in regioteams in Hilversum, Almere, Lelystad, Ermelo, Amersfoort en Barneveld, waarbij we aansluiten op de regionale vraag. Jouw nieuwe werkplek? Barneveld.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als GZ psycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Barneveld.  

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Anke Leentjens (hoofd bedrijfsvoering) via +31 612451966. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
 
Hebben we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 10-11-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.