Regio: Almere Lelystad
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

In deze functie ben je onder meer werkzaam binnen het team Persoonlijkheidsstoornissen, een multidisciplinair team, met speciaal aandachtsgebied voor de doelgroep jongvolwassen. Naast het geven van individuele en/of groepspsychotherapie en diagnostische werkzaamheden ondersteun je het team bij beleidsbesluiten en neem je de regie als dat nodig is. Je hebt een spilfunctie binnen de regio en een brugfunctie tussen de deelspecialismes en gebiedsteams. Ook onderhoud je het contact tussen het team en alle andere betrokkenen (management, directie, aanvragers, externe partijen, etc.). Team Persoonlijkheidsstoornissen heeft onder andere een mooi MBT-deeltijdprogramma. Ervaring met MBT, of de bereidheid je daarin te bekwamen, is een pré. Ervaring met andere therapeutische stromingen is uiteraard eveneens van harte welkom. Verder hou jij je bezig met de ontwikkeling en implementatie van GIT-PD binnen de verscheidene afdelingen.
 
Als klinisch psycholoog kun je verwachten dat je een gevarieerde functie treft binnen onze regio. De werkomgeving is sterk groeiende en ontwikkelt zich voortdurend. Hierbij krijg jij de ruimte voor jouw persoonlijke inbreng. Werken binnen onze regio betekent dat je volop je innoverend vermogen kunt inzetten, dat de samenwerking met collega’s open en toegankelijk is, dat jouw mening er toe doet en bijdraagt aan de continue verbetering van onze zorg aan patiënten.  
 
Deze functie biedt tevens de mogelijkheid om ook werkzaam te zijn binnen het PDC (psychodiagnostisch centrum volwassenen), welke persoonlijkheids-, neuropsychologisch- en intelligentie-onderzoek doet voor heel Flevoland. De afdeling richt zich tevens meer op het toepassen van therapeutisch psychologisch onderzoek. De afdeling vormt een spil binnen de P-opleiding. Als praktijkopleider, supervisor en/of werkbegeleider lever je daarom een belangrijke rol tijdens bijdrage aan de verscheidene opleidingen. Hiervoor werk je nauw samen met andere klinisch (neuro-) psychologen in de verschillende regio's van onze organisatie en collega-instellingen om het gezamenlijke opleidingsklimaat te borgen.  
We hebben tevens diverse wetenschappelijke onderzoekslijnen waar je eventueel (op termijn) in kunt participeren, klik hier voor een overzicht.  Daarnaast doen wij ook veel op het gebied van innovatie en is er ruimte voor eigen initiatieven, meer informatie vind je hier.  
 
Kortom, we bieden een zeer bijzondere en ambitieuze  werkplek, binnen een fijn team. Ben jij iemand met een brede interesse, graag op diverse terreinen van de klinische psychologie werkzaam wil zijn en zijn vakgebied wil innoveren, dan komen wij graag in contact met jou! 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als klinisch psycholoog bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 4.381,- en € 6.836,- (CAO GGZ, functiegroep 70) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans. 
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.   
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je beschikt over een flexibele instelling, je bent transparant in je (be-) handelen en gericht op samenwerking. Verder ben je innovatief,  je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent gericht op samenwerken. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog of klinisch neuropsycholoog. 
 • een bijbehorende BIG-registratie. 
 • een flexibele instelling, goede communicatieve vaardigheden, transparant in je handelen en gericht op samenwerking. 
 • je deelt graag kennis door werkbegeleiding en supervisie te geven en hebt daar bij voorkeur ook ervaring mee. 
 • expertise op het gebied van neuropsychologie is welkom, maar het is geen eis. 
 
Verder ben je op de hoogte van recente ontwikkelingen in het vakgebied en gericht op het bijhouden daarvan door bijscholing. 
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
 
Flevoland is een jong en dynamisch deel van GGz Centraal. Binnen onze moderne psychiatrie zijn ambulante-, klinische- en deeltijdbehandeling geïntegreerd. Ook hebben wij een eigen afdeling psychodiagnostiek die ondersteunende screenings en onderzoeken afneemt. Binnen het deelspecialisme persoonlijkheidsstoornissen wordt gewerkt met verschillende therapeutische methodes waaronder schematherapie en MBT.

De regio Flevoland ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zes gemeenten. Vanuit onze locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten werken wij samen met ruim 325 collega’s. Flevoland is in beweging, stilstand is achteruitgang. Herstelgerichte patiëntenzorg, waarbij er zo maximaal mogelijk ambulant wordt gewerkt, kenmerkt de visie en aanpak binnen de regio. Evenals ons motto ‘behandelen doen wij samen’, waarbij de patiënt en zijn naasten centraal staan en intensief wordt samengewerkt met lokale netwerkpartners. Focus op eigen regie en autonomie, ruimte om te pionieren en multidisciplinaire samenwerking vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als klinisch psycholoog op de plek waar het er écht toe doet, versterk GGz Centraal Flevoland. 
 
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Marcel Knijn (hoofd bedrijfsvoering) via telefoonnummer +31 6 832 766 91. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Mirjam Verhoef (hoofd behandelzaken) bereikbaar via +31 6 30371708 of Corine van Heusden (hoofd psychodiagnostisch centrum) bereikbaar via +31 6 13 48 07 68.  
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 22-11-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator