Regio: Amersfoort Hilversum Ermelo Almere
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Stagiairs
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

We zijn op zoek naar een stagiair marketing of communicatie die ons helpt ons behandelprogramma goed op de kaart te zetten. Heb je ideeën hoe we onze bekendheid kunnen vergroten? Ben jij digitaal handig en creatief? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Samen bedenken we een passende strategie om ons behandelprogramma in Nederland onder de aandacht te brengen. Deze strategie rollen we ook uit. Om het iets concreter te maken, denk bijvoorbeeld aan flyers ontwikkelen, advertenties maken, de website updaten, blogs schrijven, interessante congressen en platforms vinden, promotiefilmpjes opnemen etc.

Je krijgt veel ruimte voor inbreng en werkt samen met onze managementassistente en leidinggevenden. Je werkt volledig online.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Tijdens je stageperiode ontvang je een stagevergoeding conform de CAO GGZ. GGz Centraal werkt met een eigen stageovereenkomst, deze staat naast een eventuele stageovereenkomst vanuit je opleiding. De stageperiode loopt tot en met eind juni 2023. Eventueel kan hiervan worden afgeweken.

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze referentiecheck. De kosten hiervoor vergoeden we.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Naast een opleiding marketing / communicatie die je volgt:  
  • toon je inzet en neem je initiatief.
  • ben je in staat goed samen te werken.
  • ben je flexibel.
  • kun en durf je te reflecteren op eigen handelen.
  • ben je niet bang om aan te pakken.
  • geef je eigen grenzen aan.
  • druk je je schriftelijke en mondeling goed uit.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

GGz Hulp Online
Het nieuwste label van GGz Centraal. GGz Hulp Online is onze 100% online poli. We bieden online effectieve zorg: persoonlijk, transparant én innovatief.

GGz Hulp Online biedt specialistische geestelijke gezondheidzorg zonder barrières. Door deskundige therapeuten voor iedereen. Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? We zijn een open en warm team bestaande uit innovatieve professionals. We zijn een groeiende digitale poli en veel van onze collega’s werken en wonen in het buitenland. Voor meer info kijk je op www.ggzhulponline.nl.
Lees meer

Versterk ons

Wil je meer infomatie over de vacature? Bel of app met  Esther Suurmond, teamleider bedrijfsvoering via +31 6 52873921.
Wil je solliciteren, stuur dan via het onderstaande sollicitatieformulier je cv en brief t.a.v. Esther Suurmond. Wij vinden het belangrijk dat er een goede motivatie in je brief staat.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we wat langer door.
  
 
Lees meer
Solliciteren vóór: 30-09-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.