Regio: Almere
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Artsen
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Je treft een veelzijdige functie. Je zal onder andere consultatie, crisisinterventie, diagnostiek en behandeling uit voeren bij patiënten die opgenomen zijn in het Flevoziekenhuis, op de polikliniek of op de spoedeisende hulp. Je neemt deel aan het spreekuur voor lichamelijk onbegrepen klachten en/of het multidisciplinaire spreekuur voor psychiatrie en obstetrie en optioneel aan het multidisciplinaire overleg van het geheugencentrum, pijnpoli, infectieziekten en/of de revalidatie. Daarnaast zorg je voor diagnostiek en behandeling bij poliklinische patiënten met lichamelijke klachten of aandoeningen en psychiatrische comorbiditeit. Afhankelijk van de persoonlijke belangstelling en leerwensen kun je werkervaring opdoen en jezelf verder ontwikkelen in de ouderenpsychiatrie, consultatieve psychiatrie, verslavingspsychiatrie, acute psychiatrie en/of psychotherapie.

Er is ruimte voor het opleiden van collega's, zoals supervisie en onderwijs interne geneeskunde met betrekking tot psychofarmaca, delier, middelen en intoxicatieproblemen aan artsen of verpleegkundigen. Je participeert in overleg in de crisisdienst, als arts-achterwacht met een achter-achterwacht als psychiater. Werkdagen zijn gelet op de verschillende multidisciplinaire overleggen bij voorkeur op dinsdag, woensdag en donderdag. 
 
In ons team is ruimte voor 4 medisch specialisten. Zij zijn parttime werkzaam voor de ziekenhuispsychiatrie, maar werken afhankelijk van de persoonlijke belangstelling ook voor de (poli)klinieken: ouderen, bijwerkingen, persoonlijkheidsstoornissen, acuut/intensief en electroconvulsietherapie. Zij participeren in de (psychotherapie)supervisie van artsen in opleiding tot psychiater of verpleegkundigen in opleiding tot specialist bij GGz Centraal. Op de polikliniek zijn verder 3 psychologen, 3 verpleegkundigen en 2 AIOS werkzaam. 
 
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Dynamisch, betrokken en vanuit een sterk gevoel van “behandelen doe je samen”.  Ziekenhuispsychiatrische en medisch psychologische zorg zijn geïntegreerd en vinden hoofdzakelijk plaats binnen het ZorgPrestatieModel onder verantwoordelijkheid van de psychiaters. Samen willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. We helpen patiënten en collega's in het ziekenhuis om psychische klachten te verminderen, de ziekenhuiszorg te verbeteren en de regie van de patiënt te vergroten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid, door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. 
 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Samen kijken we waarin jij je verder wilt ontwikkelen. We zijn flexibel en stellen de functie graag samen naar waar jouw belangstelling ligt en waar je in de toekomst naartoe wilt. Ook kun je als internist ziekenhuis psychiatire bij GGz Centraal rekenen op: 
  • een bruto maandsalaris tussen € 4.381,- en € 6.836,- (CAO GGZ, functiegroep 70) op basis van 36 uur. 
  • een contract voor 24 - 36 uur per week voor 6 of 9 maanden, met een opzegtermijn van 3 maanden.
  • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. 
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of extra verlof.  
  • Deze functie is ook in te vullen door een ZZP'er.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent vanzelfsprekend een BIG-geregistreerde medisch specialist. Ook ben/heb je:
  • (opleidings-)ervaring in de interne geneeskunde.
  • flexibel, toegankelijk en gaat mee in de positieve energie van ons team.
  • een brede belangstelling, collegiaal en communicatief vaardig, ben je pragmatisch, vind je het leuk om nieuwe dingen op te zetten en kun je buiten de gebaande paden denken. 
  • transparant in(be-)handelen, optimistische attitude en bij uitstek een netwerker en teamspeler.

Ervaring in de (ziekenhuis)psychiatrie, ouderenzorg of revalidatie is een pré. Ook jonge klare van andere dan in de vacature genoemde disciplines zijn welkom om te solliciteren.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? 
Het Flevoziekenhuis in het centrum van Almere. Het grootste ziekenhuis van Flevoland werkt intensief samen met het AMC, Merem (revalidatie) en Vivium (ouderengeneeskunde) en Zorggroep Almere (huisartsgeneeskunde). Het ligt op ongeveer 20 minuten reisafstand van Amsterdam. Het is een streekziekenhuis met een gemoedelijke gastvrije sfeer. Er werken meer dan 160 medisch specialisten, van wie ongeveer 2/3 in loondienst. De meeste collega's kennen elkaar bij voornaam. De afdeling ziekenhuispsychiatrie en medische psychologie vormt de verbinding tussen de geestelijke gezondheid (GGZ Centraal) en de lichamelijke (somatische) gezondheidszorg. De ziekenhuispsychiatrie en medische psychologie is aanvullend op de somatische zorg van het Flevoziekenhuis en/of het St. Jansdal ziekenhuis.

De regio Flevoland ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zes gemeenten. Vanuit onze locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten werken wij samen met ruim 325 collega’s. Flevoland is in beweging, stilstand is achteruitgang. Herstelgerichte patiëntenzorg, waarbij er zo maximaal mogelijk ambulant wordt gewerkt, kenmerkt de visie en aanpak binnen de regio. Evenals ons motto ‘behandelen doen wij samen’, waarbij de patiënt en zijn naasten centraal staan en intensief wordt samengewerkt met lokale netwerkpartners. Focus op eigen regie en autonomie, ruimte om te pionieren en multidisciplinaire samenwerking vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Jasper van Urk (teamleider bedrijfskundig) en Judith Godschalx (ouderenpsychiater, supervisor psychotherapie en teamleider ziekenhuispsychiatrie en medische psychologie) +31 683518846. Voor vragen over de  sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340415. 
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
 
Lees meer
Solliciteren vóór: 04-10-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator