Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 16
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie je er bent? Voor volwassenen die vastlopen vanwege ernstige psychische klachten (SGGZ).
GGz Hulp Online is onze volledige online poli. Onze cliënten werken meerdere keren per week, met verschillende disciplines, vanuit verschillende invalshoeken aan hun herstel. Dit vereist samenspel, planning en timing. De benadering is persoonlijk. De behandeling past in het leven van de cliënt. We betrekken de thuissituatie en de leefstijl in de behandeling. Kortom, je bent er als ervaringsdeskundige door:
 • informatie en voorlichting geven over herstel, herstelfasen, het herstelproces en herstelactiviteiten.
 • advies te geven over de behandeling in het multidisciplinaire behandelteam vanuit client perspectief.
 • Clienten te ondersteunen bij de volledig digitale behandeling, via beeldbellen, online behandelmodules, online dagboeken en waar mogelijk met nieuwe technieken zoals Virtual Reality.
 • Na te denken over de invulling en implementatie van herstelgericht werken en herstel bevorderende activiteiten binnen ggz hulp online. Dit kan samen met je collega ervaringsdeskundige
 • het bieden van herstelondersteuning aan cliënten en begeleid je hen door dit proces.

Je krijgt alle ruimte om zowel binnen als buiten ggz hulp online met andere ervaringsdeskundigen binnen GGZ Centraal samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Jouw nieuwe collega’s van ggz hulp online, onderdeel GGz Centraal, wachten al op je. Met jou als ervaringsdeskundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van gespecialiseerde online geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen met forse psychische klachten.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Een enthousiast en hecht team bestaande uit pioniers en betrokken professionals. We zoeken nieuwe collega’s die van aanpakken weten, die digitaal vaardig zijn en graag willen bijdragen aan het herstelproces van onze cliënten. We zijn een multidisciplinair team met psychologen, ervaringsdeskundigen, een CGW-er, verpleegkundigen en een psychiater op consultbasis. Veel van onze collega’s werken en wonen in het buitenland. Dus mocht je een digital nomad levensstijl ambiëren, dan is dit je kans!
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als ervaringsdeskundige bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.002,- en € 2.944,- (CAO GGZ, functiegroep 35) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 8-16 uur per week voor een jaar. Meer uren kunnen we bespreken in overleg. Bij wederzijds enthousiasme bekijken we graag de mogelijkheden om het contract te verlengen.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
 • Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent een innovatieve professional. Daarmee wil je grenzen verleggen op het gebied van online behandelen. Uiteraard heb je ook een inspirerende en motiverende basishouding en zet je functioneel jouw ervaringen in om anderen te ondersteunen. Ook heb je voor deze baan:
 • een mbo-opleiding (niveau 4),  op het gebied van maatschappelijke of sociaal pedagogische hulpverlening aangevuld met een afgeronde opleiding ervaringsdeskundige of AD ervaringsdeskundige in de zorg en welzijn.
 • ervaringsdeskundigheid in het (over)leven met een ontwrichtende aandoening.
 • aantoonbare ervaring als ervaringsdeskundige in de geestelijke gezondheidszorg én affiniteit met de doelgroep (pre)
 • goede communicatieve én sociale vaardigheden en zelfstandige attitude ivm thuiswerken
 • transparant in (be-)handelen, optimistische attitude en bij uitstek een teamspeler.
Lees meer

Met elkaar

Het nieuwste label van GGz Centraal, GGz Hulp Online (www.ggzhulponline.nl) biedt specialistische geestelijke gezondheidzorg zonder barrières door deskundige therapeuten, voor iedereen, direct beschikbaar, op elk tijdstip van de dag, vanaf elke plek in de wereld, thuis, op het werk of op reis. Online behandelen heeft de toekomst!
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als ervaringsdeskundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal bij ggz hulp online.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Carlos Croes (klinisch psycholoog) via +31 653479468. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Voor meer informatie over GGz Hulp Online, kijk op https://ggzhulponline.nl/

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
 
Lees meer
Solliciteren vóór: 06-10-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator