Regio: Hilversum
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Kinderen en jongeren met complexe psychiatrische problematiek in de leeftijd tot 18 jaar en hun naasten. Hierbij is de leeftijdscategorie adolescent ruim vertegenwoordigd. Naast  ontwikkelings-, angst- en stemmingsproblemen, behandelen we ook veel persoonlijkheidsproblemen. Als klinisch psycholoog draag je als regiebehandelaar verantwoordelijkheid voor de diagnostiek en behandeling van onze cliënten en hun gezinnen. Je voert zelfstandig specialistische diagnostiek en behandelingen uit, zoals cognitieve gedragstherapie, schematherapie, EMDR en psychotherapie. Naast individuele therapie hebben we een divers groepsaanbod. Je bent werkzaam in een multidisciplinair team en zal altijd samen de behandeling vorm geven. Daarnaast draag je actief bij aan het op niveau houden en verbeteren van de kwaliteit van het behandel- en diagnostiek aanbod. Je werkt daarin nauw samen met collega’s en verschillende ketenpartners zoals andere zorg- en hulpverleners. Kortom, je bent er als klinisch psycholoog door: 
 • een leidende en regievoerende rol in te nemen richting andere disciplines.
 • uitvoering te geven aan diagnostiek en vorm te geven aan behandeling.
 • mee te denken in de ontwikkeling van beleid, methodiek en innovatie.
 • een voortrekkersrol binnen het team te vervullen.
 • vanuit jouw expertise bij te dragen aan deskundigheidbevordering binnen het team.
 • opleidelingen van de P-opleiding binnen de afdeling werkbegeleiding en supervisie te geven.
 • deel te nemen aan de regionale vakgroep gedragswetenschappers, welke enkele keren per jaar plaatsvindt. Een jaarlijks symposium voor alle gedragswetenschappers van GGz Centraal. De PSG (Psycholoog Specialisten van GGz Centraal) behartigt de belangen van alle klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen binnen de organisatie.

Jouw nieuwe collega’s van de regio Gooi & Vecht wachten al op je. Met jou als klinisch psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk psychische en psychiatrische behandeling bieden aan kinderen en jongeren tot 18 jaar. Op deze locatie zijn verschillende behandelingen mogelijk. Denk aan individuele en groepstherapie en ambulante en deeltijd- en behandeling. De focus ligt op het verminderen van de klachten én het ondersteunen van de omgeving. Ouders en/of verzorgers worden actief betrokken bij de behandeling.  

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Deskundig, transparant en vol passie. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun
je als klinisch psycholoog bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 5.238,- en € 8.263,- (CAO GGZ, functiegroep 75) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent stressbestendig, zodat jij de complexiteit van deze doelgroep en problematiek ten alle tijden het hoofd kan bieden. Daarnaast streef jij innovatie en ontwikkeling na, waardoor jij voorop gaat bij de verschillende veranderingen binnen het zorglandschap. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog. 
 • een bijbehorende BIG-registratie.
 • ervaring, interesse en deskundigheid in diagnostiek, psychotherapeutische behandelingen en wetenschappelijk onderzoek, binnen de specialistische GGZ.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De polikliniek van Fornhese, locatie de Rembrandthof in Hilversum. Dit is onze hoofdlocatie in de regio Gooi & Vecht waar mensen van alle leeftijden met psychiatrische problematiek terecht kunnen voor een breed behandelaanbod. 

Fornhese biedt specialistische kinder- en jeugd ggz voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Vanuit verschillende locaties en samen met ruim 325 collega’s en netwerkpartners ontfermt Fornhese zich over het totale werkgebied van GGz Centraal. Fornhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in de directe zorg als in de visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt de collegiale manier van werken.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als klinisch psycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Hilversum.   

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Marit Bierman (klinisch neuropsycholoog/teamleider) via +31 36 53 83 250 of Cor Anneveldt (hoofd bedrijfsvoering) +31 622591227. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Lees meer
Solliciteren vóór: 29-09-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.