Regio: Almere
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als ICT en business medewerker maak je onderdeel uit van het projectteam SAM-STAPP. In dit team lever jij een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelproces van de apps die binnen en buiten de behandelcontext verschillende doelgroepen ondersteunen bij stresssignalering. Je begeleidt de app-ontwikkeling en beheert de apps achter de schermen. Je houdt hierbij de budgetten en financiële stromen in de gaten. Daarnaast hou je je bezig met de juridische en zakelijke kanten van het uitzetten van deze digitale vernieuwingen in de markt. 

Kortom, je bent er als ICT en business medewerker door: 

 • ICT-ontwikkelprocessen (met name de appontwikkeling) te begeleiden. 
 • beheer van de verschillende applicaties. 
 • begrotingen en budgetteringen op te stellen en te bewaken. 
 • juridische documenten en contracten te beoordelen en te behandelen. 

Jouw collega’s van SAM-STAPP (Stresssignaleringsapplicatieplatform) wachten al op je. Met jou als ICT en business medewerker zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk het onderhouden en verder vormgeven van allerlei digitale zorgvernieuwingen binnen en buiten GGz Centraal, en het uitzetten van deze digitale vernieuwingen in de markt. Gebruikersparticipatie en eigen regie staan centraal in de manier hoe wij werken en ontwikkelen. 

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Jong, enthousiast, pionierend en volop in ontwikkeling op het gebied van nieuwe ideeën in de zorg. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. Wil je meer weten over één van de apps (nl: SAM)? Klik hier voor een video of bezoek onze website www.stressautismmate.nl.

Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als ICT en Business Medewerker bij GGz Centraal rekenen op: 

 • een bruto maandsalaris tussen € 2.806,- en € 4.381,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor een contract voor 32 - 36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna in het vooruitzicht. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans. 
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent flexibel, creatief en communicatief sterk, zodat jij zowel binnen als buiten het projectteam goed kan samenwerken. Je een zelfstarter, maar bent ook in staat om binnen het team de verbinding op te zoeken, om zo samen tot een optimaal resultaat te komen. Ook heb je voor deze baan: 

 • een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting Business en/of ICT. (overleg hierin is mogelijk). 
 • goede communicatieve vaardigheden (digitaal en telefonisch) in woord en schrift. 
 • goede beheersing van de Nederlandse taal. (beheersing van de Engelse taal is een pré.) 
 • de wil om digitalisering in de zorg en daarbuiten verder vorm te geven en hier een bijdrage aan te leveren.  
 • Kennis van of interesse in design thinking. 
 • ervaring met projectmatig werken is een pré.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.  
 
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. 

Jouw nieuwe werkplek? Emerhese in Almere, de vaste standplaats van het projectteam. Goed om te weten: we zijn een hybride team, dat 25%-75% online werkt. Emerhese is ons expertisecentrum voor autisme spectrumstoornissen bij (jong) volwassenen. Vanuit onze locaties in Amersfoort en Almere werken wij samen met zo’n 50 collega’s. Emerhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in de directe zorg als in de visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt de collegiale manier van werken. 

Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als ICT en business medewerker op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Almere.    

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan naar Jamie Hoefakker (psycholoog en projectmedewerker) via +31 6620419765. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Lees meer
Solliciteren vóór: 25-08-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.