Regio: Almere
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor ons Roosterbureau Flevoland zoeken we per direct iemand die ons team kan komen versterken. 
Samen met je duo-collega draag je zorg voor de roosters van onze interne medewerkers, bestaande uit zowel onze gebiedsteams en klinische teams. Je zorgt voor correcte en efficiënte roosters en je bent dagelijks bezig om de diensten in te vullen met behulp van de flexpool. Ook zorg je samen met je duo-collega voor de werkroosters voor psychiaters, artsen, klinische teams en de crisisdienst. Kortom, je bent er als planner door:
  

 
 • de werkroosters te maken en dit te communiceren binnen de teams.
 • acute bezettingsproblemen op te lossen binnen de klinieken.
 • contact te leggen met bureaus met betrekking tot de flexpool.
 • opleidingen en cursussen in te plannen, zoals Bhv-cursussen.
 • medewerkers te motiveren en te attenderen op het zelfroosteren. 
 • interne trainingen te geven en nieuwe medewerkers te instrueren over het planningssysteem.  
 
Jouw nieuwe collega’s van de regio Flevoland wachten al op je. Metjoualsplanner zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het inroosteren van medewerkers op de juiste tijd en plaats. Binnen GGz Centraal werken we met het roostersysteem InPlanning. Een systeem waarmee medewerkers/teams gefaciliteerd worden om meer zelf de regie te kunnen nemen rondom de organisatie van het werk. Samen met je duo collega zorg je voor een optimale bezetting van het roosterbureau. We stemmen de werkdagen graag in goed overleg met je af. Een dag thuis werken behoort ook tot de mogelijkheden.
​​​​
Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Oplossingsgericht, praktisch en gedreven. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnenGGzCentraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je alsplanner bijGGzCentraal rekenen op:
 
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.117,-en 3.241,-(CAO GGZ, functiegroep40) op basis van 36 uur.
 • een contract voor20-36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een verlenging daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur.Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jijbent pro-actief en flexibel. En je houdt je hoofd koel ondanks de hectiek van de dag. Daarnaast ben je ookanalytisch, je signaleert snel wanneer het niet goed loopt en onderneemt daarop de nodige actie. Je past binnenGGzCentraal als jevanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde mbo-opleiding, aangevuld met werkervaring als planner.
 • goede digitale vaardigheden, Excel, Word en met roosteren in InPlanning of dit gemakkelijk eigen te maken.
 •  kennis van relevante wet- en regelgeving arbeidstijdenwet en CAO.  
 • ervaring in de 24-uurs continue zorg is een pré.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
 
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Meregaard in Almere, onze grootste locatie in Flevoland. In een ruim opgezette omgeving dichtbij het centrum van Almere Stad kunnen mensen van alle leeftijden met psychiatrische problematiek hier terecht voor een breed behandelaanbod. Er wordt zorg geleverd vanuit gebiedsteams, specialistische teams en/of klinieken. Vanuit deze locatie wordt voor de hele regio spoedeisende psychiatrie georganiseerd via de crisisdienst, Intensive Home Treatment en de opnamekliniek voor hoog intensieve zorg.  

De regio Flevoland ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zes gemeenten. Vanuit onze locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten werken wij samen met ruim 325 collega’s. Flevoland is in beweging, stilstand is achteruitgang. Herstelgerichte patiëntenzorg, waarbij er zo maximaal mogelijk ambulant wordt gewerkt, kenmerkt de visie en aanpak binnen de regio. Evenals ons motto ‘behandelen doen wij samen’, waarbij de patiënt en zijn naasten centraal staan en intensief wordt samengewerkt met lokale netwerkpartners. Focus op eigen regie en autonomie, ruimte om te pionieren en multidisciplinaire samenwerking vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in alsplanner op de plek waar het er écht toe doet: versterkGGzCentraal Flevoland.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Maarten Hazeleger (hoofd bedrijfsvoering) via +31 620293530. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 23-08-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator