Regio: Almere
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar met een autisme spectrum stoornis. In deze dagbehandelingsgroep De Kersenboom werken we vanuit de methodiek van Pivotal Response Treatment (PRT) om het sociaal initiatief en de motivatie tot contact bij de kinderen te vergroten. Uiteraard is samenwerking met ouders een essentieel onderdeel van de behandeling. Kortom, je bent er als sociotherapeut door:
 • invulling te geven aan de dagelijkse individuele en groepsgerichte begeleiding, behandeling en verzorging van de kinderen.
 • samenwerking te zoeken met ouders en het betrokken behandelteam.
 • vanuit jouw observaties mee te denken over het behandelklimaat.
 • (deel)behandelingsplannen, voortgangsrapportages en evaluatieverslagen te schrijven.
 • deel te nemen aan evaluatiegesprekken met ouders.

Jouw nieuwe collega’s van de Kersenboom, wachten al op je. Met jou als sociotherapeut zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, specialistische diagnostiek en behandeling bieden aan kinderen van 2 tot 6 jaar met een autisme spectrum stoornis. Verdeeld over twee groepen zetten wij ons in om de ontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren en veiligheid binnen het gezin te waarborgen. Ons doel is om de mogelijkheden van het kind optimaal te benutten.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Enthousiast, collegiaal en leergierig. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 

Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als sociotherapeut bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen €2.181,- en €3.536,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 16-36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent flexibel, zodat jij goed kan inspelen op de snel wisselende behoefte van de jonge kinderen. Daarbij ben je initiatiefrijk, waardoor jij nieuwe projecten en ontwikkelingen snel oppakt. Ook heb je voor de baan:
 • een afgeronde hbo opleiding SPH, Pedagogiek of Social Work.
 • een geldige SKJ registratie.
 • kennis van autisme bij het jonge kind en bij voorkeur ervaring met de doelgroep.
 • Kennis of opleiding op het gebied van Pivotal Response Treatment is een pré, anders ben je bereid om deze opleiding te volgen.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Fornhese locatie Almere. Op deze locatie zijn verschillende behandelingen mogelijk. Denk aan wekelijkse of 2-wekelijkse gesprekken of een andere vorm van therapie, thuisbegeleiding, deeltijd- of ambulante behandeling. De focus ligt op het verminderen van de klachten én het ondersteunen van de omgeving. Ouders en/of verzorgers worden actief betrokken bij de behandeling.  

Fornhese biedt specialistische kinder- en jeugd ggz voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Vanuit verschillende locaties en samen met ruim 325 collega’s en netwerkpartners ontfermt Fornhese zich over het totale werkgebied van GGz Centraal. Fornhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in de directe zorg als in de visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt de collegiale manier van werken.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als sociotherapeut op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Almere.   

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Bert Molenaar (teamleider) via +31 610939725 of Joke van der Sluis (klinisch psycholoog) via telefoonnummer +31 365383250. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Lees meer
Solliciteren vóór: 25-08-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.