Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO/WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

GGz Centraal investeert de komende jaren in een omvangrijk programma van nieuwbouw, renovatie en herontwikkeling van gebouwen en instellingsterreinen. Daarnaast doen zich voortdurend nieuwe huisvestingsvragen voor die om een oplossing vragen.

Als senior adviseur en projectmanager ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van projecten op het gebied van vastgoed en huisvesting. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan een betere omgeving voor cliënten en medewerkers.

In samenspraak met zorgmedewerkers zorg je voor een goed verloop van een project; van het opstellen van het projectplan tot het werkend opleveren aan de zorg- en beheerorganisatie. Je zorgt ervoor dat de huisvestingsvraag duidelijk wordt en er een passende oplossing komt. Het kan gaan om nieuwbouw, verbouw of herontwikkeling, aanhuur of verhuur, gebouwen of terreindelen, grote of kleine projecten. Je houdt hierbij goed het overzicht tussen de wensen op korte termijn en de lange termijn vastgoedstrategie en je schakelt tussen de verschillende gezichtspunten. In de projecten betrek je relevante ontwikkelingen voor zorginnovatie, beleid en wet- en regelgeving. Je speelt in op de vraag door praktisch te werk te gaan, maar ook de nodige processtappen (in besluitvorming en medezeggenschap) te doorlopen om het project tot een goed einde te brengen voor alle betrokkenen. Jij signaleert eventuele problemen, denkt vooruit en zorgt er voor dat de beschikbare middelen doelmatig worden ingezet. 

Jouw werkzaamheden in het kort:
 • aansturen van projecten, zowel in de voorbereidings- als in de uitvoeringsfase.
 • organiseren van afstemming met de eigen zorgorganisatie, zorgpartners, interne en externe adviseurs.
 • aandragen van oplossingen, opstellen van plannen, businesscases en fasedocumenten, in samenwerking met interne en externe adviseurs.
 • selecteren en contracteren van huurders, verhuurders en leveranciers in projecten.
 • zorgen voor energie, inspiratie en een soepele samenwerking tussen betrokkenen.
Met vijf collega’s vorm je het team vastgoedontwikkeling. Hoe je het team het beste kunt omschrijven?  Met onze verschillende achtergronden, dragen we elk vanuit onze eigen kennis en vaardigheden bij aan de projecten, zijn we gericht op het uitwisselen van kennis, staan we open voor advies en helpen we elkaar waar nodig.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen ons team en GGz Centraal zijn er genoeg. Je werkt in een professioneel team met grote zelfstandigheid en een diversiteit aan projectmatige werkzaamheden. GGz Centraal is een organisatie die je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als projectmanager bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris, afhankelijk van jouw achtergrond, opleiding en ervaring, tussen € 3.760,- en € 5.734,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32 - 36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een contract voor onbepaalde tijd daarna voor de hand.
 • startdatum in overleg.
 • flexibiliteit waar en wanneer je werkt; je bent zelf verantwoordelijk voor jouw bijdrage aan het team en de wijze waarop je dat invult.
 • een divers (intern) aanbod aan cursussen en opleidingen.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Voor deze functie zoeken wij kandidaten die enthousiast zijn om vanuit een compact team te opereren en vanuit ruime ervaring en met een grote mate van zelfstandigheid te werken aan uiteenlopende huisvestingsprojecten. Je bent nauwkeurig, werkt planmatig en weet de juiste prioriteiten te stellen. Daarnaast stel je kritische vragen waar nodig en leg je makkelijk verbinding binnen en buiten het team. Je bent een organisator pur sang die helder communiceert en zaken duidelijk vastlegt. Ook heb/ben je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau in de richting van bouwkunde, facility management, civiele techniek, (technische) bedrijfskunde, planologie of vergelijkbaar.
 • meerjarige ervaring in een soortgelijke rol en met leidinggeven aan vergelijkbare (huisvestings/vastgoed) projecten, bij voorkeur in de zorgsector.
 • kennis van relevante wet- en regelgeving, financieel onderlegd.
 • persoonlijke eigenschappen: enthousiast, initiatiefrijk, resultaatgericht, verbindend, volhardend.
 • de drive om een maatschappelijke bijdrage te leveren / voor een zorgorganisatie te werken.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? In een groene omgeving op Zon & Schild in Amersfoort, thuis of op één van de andere locaties van GGz Centraal. Genoeg keuze in werkplekken die voor jou op dat moment het beste jouw werk ondersteunen. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten als senior adviseur en projectmanager zorghuisvesting in op een plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal.

Wil je meer informatie over de vacature? App of bel dan met Hans Hoepel (directeur vastgoedontwikkeling) via +31 651354508. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 13-07-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge
Inge

Recruitment Coördinator