Regio: Almere
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Jongeren van 12 tot 18 jaar met diverse complexe psychiatrische problematiek. Door onze transmurale manier van werken werk jij zowel poliklinisch als in de kliniek op de open afdeling.  Je werkzaamheden voor de kliniek omvatten o.a. opname-, behandel-, evaluatie- (ZAG's) en ontslaggesprekken. Poliklinisch ben je als medebehandelaar verantwoordelijk voor het diagnostisch traject en voer je zelfstandig behandelingen uit. Zowel klinisch als poliklinisch werk je in een multidisciplinair team. In samenwerking met het multidisciplinaire team geef je uitvoering aan diagnostiek en behandeling van jongeren en hun gezinnen. Binnen het team staat de ontwikkeling van deze jongeren centraal. Kortom, je bent er als gz-psycholoog door:
 • zelfstandig jouw eigen caseload te beheren en uitvoering te geven aan alle facetten van diagnostiek.
 • individuele en groepsbehandeling te geven.
 • vanuit jouw systeemgerichte werkwijze ouderbegeleiding en eventueel systeemtherapie aan te bieden.
 • begeleiding te geven aan (gz-)psychologen in opleiding.
 • actieve deelname binnen het regionale netwerk.
Jouw  nieuwe collega’s van team 12-18 wachten al op je. Met jou als gz-psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, vanuit multidisciplinaire samenwerking bijdragen aan behandeling van jongeren en gezinnen met uiteenlopende complexe psychiatrische problematiek. Op de polikliniek onderzoeken en bespreken we de diagnostiek en behandelmogelijkheden samen met het gezin en de jongere. De focus ligt op de competenties én het verminderen van de klachten en het ondersteunen van de omgeving. Is er een meer intensieve behandeling nodig? Dan kunnen cliënten terecht op de deeltijdbehandeling of de kliniek van Fornhese. Binnen deze open afdeling ben je betrokken bij intensievere en langer durende behandeltrajecten. 

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Dynamisch, collegiaal en deskundig. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als gz-psycholoog bij GGz Centraal rekenen op:  

 • een bruto maandsalaris tussen € 3.760,- en € 5.734,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.  
 • een contract voor 32 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.   
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.  

Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent zelfstandig, zodat jij als regiebehandelaar in jouw eigen caseload de juiste lijnen kan uitzetten. Uiteraard ben je ook een teamplayer, waardoor je gebruik maakt van de beschikbare kennis binnen het team en daarnaast ook jouw eigen kennis deelt. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot gz-psycholoog. 
 • een bijbehorende BIG-registratie. 
 • ervaring met diverse behandelingen (bv systeemgericht werken, CGT of EMDR).
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Fornhese locatie Almere. Op de polikliniek onderzoeken en bespreken onze professionals de diagnostiek en behandelmogelijkheden samen met het gezin en het kind of de jongere. De focus ligt op het verminderen van de klachten én het ondersteunen van de omgeving. 

Fornhese biedt specialistische kinder- en jeugd ggz voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Vanuit verschillende locaties en samen met ruim 325 collega’s en netwerkpartners ontfermt Fornhese zich over het totale werkgebied van GGz Centraal. Fornhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in de directe zorg als in de visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt de collegiale manier van werken.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als gz-psycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Almere.   

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Margreet van Lookeren Campagne (hoofd behandelprogramma) via +31 365210400. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Lees meer
Solliciteren vóór: 29-09-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.