Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 14
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Binnen het PRIMARY-project (“Pre-Intervention Monitoring of Affect and Relationships in Youth”) ga jij als student-/onderzoeksassistent een cruciale rol spelen in zowel de werving als de dataverzameling van het onderzoek. De PRIMARY studie is een samenwerking tussen het Expertisecentrum Vroege Interventie HYPE (www.ggzcentraal.nl/hype), onderdeel van GGz Centraal, en Universiteit Utrecht.

Als student-/onderzoeksassistent speel je een belangrijke rol. Je benadert jongeren voor deelname aan PRIMARY, geeft uitleg over het onderzoek en helpt hen indien gewenst tot een beslissing te komen over deelname. Daarnaast bied je PRIMARY (de interventie) aan voor de jongeren die in de interventiegroep komen. Dit houdt in dat je vragenlijsten afneemt, monitort of de jongeren de online monitor invullen, en met hen de wekelijkse uitleesmomenten uitvoert.

Je gaat afwisselend op onze locatie in Amersfoort en thuis werken. Omdat de wekelijkse afspraken in overleg met de deelnemende jongeren gepland worden, vragen we een flexibele indeling van uren over de week. Hierin zoeken we naar een balans tussen de wensen van de jongeren en jouw mogelijkheden. De uren zijn altijd binnen kantooruren (8.00 tot 17.00 uur).

De dataverzameling vindt plaats met een team van 2 PhD studenten, 1 student-/onderzoeksassistent en masterstagiaires.

PRIMARY in een notendop
Het betreft een Randomized Controlled Trial (RCT) naar de effectiviteit van PRIMARY: een smartphone-based interventie bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar die zichzelf afgelopen jaar minstens eenmaal beschadigd hebben. Deze jongeren zijn aangemeld voor zorg binnen GGZ Centraal en kunnen in de wachttijd tot de start hiervan deelnemen aan PRIMARY. PRIMARY bestaat uit twee onderdelen: 1) een online monitor, waarin jongeren via hun telefoon dagelijks meermaals antwoord geven op vragen over hun bezigheden en emoties; 2) een wekelijks uitleesmoment, waarin jongeren een overzicht krijgen van hun antwoorden in de online monitor en deze bespreken met een onderzoeksassistent.

Met PRIMARY hopen we jongeren te kunnen helpen meer inzicht te krijgen in hun emoties in het dagelijks leven, al voor de start van behandeling. De effectiviteit wordt onderzocht door de interventie- en controleconditie met elkaar te vergelijken. Daarnaast onderzoeken we de ontwikkeling van borderline persoonlijkheidspathologie, waar zelfbeschadiging een risicomarker voor is, door op dagelijks niveau te kijken naar de samenhang tussen situaties, emoties en gedrag.

Lees meer

Wij zorgen voor jou

Voor minimaal een half jaar ga je voor 0.2 fte – 0.4 fte aan de slag in de periode t/m 31 december 2023. Startdatum: zo snel mogelijk en in overleg. Bruto salaris betreft €2.527,- per maand op basis van een fulltime aanstelling.

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze referentiecheck. De kosten hiervoor vergoeden wij.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Als student-/onderzoeksassistent heb je/ben je:
  • goede Nederlandse taalvaardigheid
  • flexibiliteit i.v.m. urenverdeling over de week
  • affiniteit in het werken met jongeren
  • enthousiast over wetenschappelijk onderzoek
  • een accurate en verantwoordelijke werkhouding 
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als student-/onderzoeksassistent op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal.

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Tessa van den Berg via +31 622455425. Reageren kan tot 12 juni a.s. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Voor meer informatie over het onderzoek kun je kijken op www.ggzcentraal.nl/primary
Lees meer
Solliciteren vóór: 12-06-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax
Dax

Recruitment Coördinator