Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 28
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

De regio’s binnen GGz Centraal worden administratief ondersteund door de zorgadministratie. De zorgadministratie is een belangrijke schakel tussen patiënten, behandelaren en de locaties. Samen met jouw collega’s zorg je voor een continue bezetting van de frontoffice en hebben jullie de verantwoordelijkheid voor alle taken die hierbij komen kijken. Kortom, je bent er als medewerker frontoffice zorgadminstratie door:
 • het telefoonverkeer te verzorgen en de e-mail te verwerken.
 • patiënten en bezoekers te ontvangen en door te verwijzen.
 • correspondentie af te handelen en afspraken in het Ziekenhuis Informatie Systeem te verwerken.
 • diverse administratieve taken uit te voeren. 
Met 35 andere professionals, verdeeld over verschillende locaties, vorm je het team zorgadministratie. Met jou als medewerker frontoffice zorgadministratie zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bewaken, controleren, faciliteren en signaleren van de juistheid, tijdigheid en kwaliteit van het zorg-administratieve proces. Hiernaast biedt de zorgadministratie ondersteuning aan de behandelorganisatie in brede zin. 

In jouw functie biedt je ondersteuning aan de volgende teams binnen de regio Eemland: 5 FACT (Flexible Assertive Community Treatment)-teams, Stemming- en Angststoornissen, Persoonlijkheidsstoornissen en Psychodiagnostiek. Deze teams bevinden zich op locatie Zon en Schild in Amersfoort. Op dit moment zijn we volop in ontwikkeling. Bovenstaande afdelingen zijn sinds kort samengevoegd. 

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Enthousiast, informeel en betrokken. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als medewerker zorgadministratie bij GGz Centraal rekenen op:  
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.893,- en € 2.815,- (CAO GGZ, functiegroep 35) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24 28 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans. 
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.  
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent flexibel en kunt daardoor makkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden, daarnaast kan je goed omgaan met de hectiek die jouw functie soms met zich meebrengt. Uiteraard ben je ook behulpzaam, klaarstaan voor collega’s en patiënten en hen op een vriendelijke wijze helpen is voor jou vanzelfsprekend. Omdat je met privacygevoelige informatie werkt verwachten we van je dat daarmee nauwkeurig en discreet omgaat. Je past binnen GGz Centraal als je net als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde relevante mbo niveau 4 opleiding.
 • ervaring als medewerker frontoffice binnen een zorginstelling en enige (medisch) administratieve ervaring.
 • de flexibiliteit om collega’s te vervangen.
 • open te staan voor veranderingen en ontwikkelingen.
 • goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • affiniteit met computerprogramma’s.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. 
De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte transmurale patiëntenzorg in de keten centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als medewerker zorgadministratie op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Corine Butselaar (teamleider) via +31 630580869. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 08-06-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge
Inge

Recruitment Coördinator