Regio: Laren
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Per 1 juli zal Juliana-Oord, een kliniek in Laren behorende bij GGz Centraal, een nieuwe afdeling openen gericht op psychiatrisch herstel en cognitieve training. Wij gaan klinische zorg bieden aan patiënten die ernstig psychiatrisch ziek zijn (geweest) en nog restklachten ondervinden, bijvoorbeeld mensen met cognitieve problemen na electroconvulsietherapie of bij functioneel neurologische stoornissen. Wij bieden hiervoor een 8-weeks klinisch programma aan, gericht op herstel en positieve gezondheid. Het programma bevat dagelijks cognitieve training en begeleide fysieke training. Het programma bevat vaste stappen en onderdelen, maar zal daarbinnen voor elke individuele patiënt waar mogelijk op maat gemaakt worden. Daarnaast zal er op de afdeling veel aandacht zijn voor andere aspecten van gezondheid, zoals wandelen, gezonde voeding en een goed slaappatroon. Juliana-Oord is een voormalig sanatorium midden in de bossen en heidevelden, en is bij uitstek geschikt om de gezondheid te bevorderen in de breedste zin van het woord.

Doelgroep
Voor deze nieuwe afdeling zijn wij op zoek naar collega’s die het leuk vinden om in een multidisciplinair team de patiënten te begeleiden, zodat zij het maximale uit hun programma kunnen halen en weer mee kunnen doen in de maatschappij. Er zullen geen acute opnames plaatsvinden omdat het een expertisecentrum betreft, en ook geen opnames van patiënten met (nagenoeg) volledige ADL-afhankelijkheid. Tenslotte heeft de afdeling de ambitie wetenschappelijk onderzoek uit te voeren. Hiertoe wordt nauw samengewerkt met de omringende universitaire centra.

Inhoud
Als verpleegkundige op de afdeling bied je de dagelijkse zorg aan patiënten, maar ben je ook een belangrijke schakel tussen de patiënt en de andere collega’s. Je leert je patiënten goed kennen in 8 weken, houdt hun vorderingen bij, en denkt mee over wat er nodig is om het programma voor elke individuele patiënt tot een succes te maken. Jouw klinische blik en dagelijkse observaties zijn hierbij onmisbaar om maatwerk te kunnen leveren. Je onderhoudt contact met het systeem, neemt deel aan de multidisciplinaire overleggen, en zorgt met het team voor een prettige en gezonde omgeving voor patiënten en collega’s. Samen met je collega’s draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de afdeling, met als doel om de zorg steeds een stukje beter te maken. Tenslotte kan je, als je dat wilt, meedoen aan wetenschappelijk onderzoek dat op de afdeling zal plaatsvinden. Zo draag je bij aan onze kennis ten aanzien van neuro psychiatrisch herstel.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:  
 
  • een bruto maandsalaris tussen € 2181,- en €3.536,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
  • een contract voor 32 -36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract
  • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling
  • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent gemotiveerd, empathisch en nieuwsgierig. Je werkt graag in een team en hebt een scherpe klinische blik. Je wilt blijven leren en werkt graag in een omgeving waar hier alle aandacht voor is, en waar patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek samen komen. Je hebt een brede kijk op wat gezondheid maakt, met aandacht voor leefstijl, lichamelijke gezondheid, en het systeem om iemand heen. Ook heb je voor deze baan: 
  • een afgeronde mbo- of hbo-opleiding tot verpleegkundige of een afgeronde opleiding SPH / Social Work ( + een afgeronde minor ggz-agoog of bereid deze te behalen).
  • een bijbehorende BIG-registratie, wanneer je in het bezit bent van een diploma verpleegkunde.

Ervaring vinden we fijn, maar er zijn ook mogelijkheden wanneer je net klaar bent met je opleiding. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
 
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.


Juliana-Oord is een oud sanatorium tussen de bossen en heidevelden bij Laren. GGz Centraal biedt hier al lange tijd behandeling aan voor (neuro)psychiatrie met of zonder verslaving, en binnenkort komt daar de nieuwe kliniek bij. Zo wordt Juliana-Oord een expertisecentrum binnen de psychiatrie met een breed aanbod aan specialistische kennis en behandelingsmogelijkheden. 
Lees meer

Versterk ons

Wil jij hier onderdeel van worden en komen werken op een ambitieuze plek met een prettige en gezonde sfeer? Zet jouw talenten in als verpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Laren.  

Wil je meer informatie over de vacature? App of mail dan met Ellen van der Blom (teamleider) via +31 651918784 / e.vanderblom@ggzcentraal.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 


Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 04-10-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator