Regio: Hilversum Lelystad
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Voor alle verwijzers die acute hulp nodig hebben bij mensen die in een crisissituatie verkeren. Meldingen van 112, huisartsen, ketenpartners of ziekenhuizen specifiek gericht op ggz komen binnen bij de meldkamer, het hart van de spoedeisende psychiatrische hulpverlening. Door het doen van een telefonische intake help jij de verwijzer en stel je een indicatiestelling en coördineer je de verdere inzet van (acute) psychiatrische zorg voor de patiënt. Wij bedienen heel midden-Nederland, vanaf Urk tot de Utrechtse Heuvelrug, als het gaat om acute zorg. Dit maakt het werk zeer dynamisch. Kortom, je bent er als verpleegkundig triagist door: 
 • acute psychiatrische zorg te coördineren en de schakel te zijn tussen verwijzers, de patiënt en hun naasten.
 • verantwoordelijkheid te dragen voor de telefonische triagers en verwerking van meldingen (via 112, huisartsen en ziekenhuizen).
 • de urgentie te bepalen van de melding en door te sturen naar het juiste crisis team.
Jouw circa 10 nieuwe collega’s van de meldkamer wachten al op je. Met jou als verpleegkundig triagist zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, acute psychiatrische hulp bieden aan aan mensen in acute psychiatrische nood. Ons doel en missie is op een snelle, doeltreffende en empathische wijze de acute crisis in te schatten en de hulp te bieden aan verwijzers en mensen. Wij opereren vanuit de meldkamer in Lelystad. De diensttijden zijn van 7.30 uur tot 23.00 uur.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Dynamisch, vooruitstrevend en zelfstandig. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen én werken met ons hart. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als verpleegkundig triagist bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.265,- en € 3.755,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur, wanneer je in het bezit bent van een hbo-diploma.
 • een contract voor 8-32 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent in staat om zelfstandig beslissingen te nemen, omdat de acute situaties daarom vragen. Daarbij ben je ook creatief en denk graag in oplossingen. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de patiënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde mbo- of hbo-opleiding tot verpleegkundige. En de bereidheid om cursussen en trainingen te volgen.
 • een bijbehorende BIG-registratie. .
 • een aantal jaren ervaring in de specialistische- of ambulante GGZ  en bekend met de wet- en regelgeving en/of bereid je om je hierin te verdiepen. 
 • in staat de samenwerking met onze ketenpartners te continueren en daar waar nodig te verbeteren.
 • goede sociale vaardigheden en daarnaast kan je goed overweg met de computer.
Deze functie kan je overigens ook goed combineren naast je huidige baan, de uren zijn bespreekbaar.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Meldkamer Flevoland in Lelystad.  Op termijn gaat de meldkamer verhuizen naar Hilversum.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundige triagist op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Lelystad/ Hilversum.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Marieke de Wilde (teamleider) via +31 6 82608343. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Solliciteren vóór: 24-05-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie