Voor wie jij er bent? Patiënten met complexe psychiatrische problematiek zoals angst- en stemmingsstoornissen, psychotische stoornissen of trauma. Vanuit het gebiedsteam bied je behandelingen aan. Kortom, je bent er als gz-psycholoog door:
- het doen van intakes en opstellen van behandelplannen in samenspraak met de patiënt en naastbetrokkenen.
- het aanbieden van evidence based behandelingen aan de hand van cognitieve gedragstherapie of EMDR.
- het geven van psychotherapie en het inzetten van innovatieve behandelingen zoals virtual reality en online therapie.
- werkbegeleiding, intervisie en supervisie te bieden aan basispsychologen en psychologen in opleiding.
We zoeken voor gebiedsteam Noord en Zuid een nieuwe collega, we stemmen graag in goed overleg af welk team/gebied het best bij jou past. Met jou als gz-psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het “in de wijk” behandelen van patiënten. In Flevoland wordt gewerkt met gebiedsteams die in postcodegebieden werkzaam zijn. Deze behandelteams hebben goede contacten met sociale wijkteams en huisartsen. Meestal vindt behandeling plaats bij een van onze poliklinieken en/of thuis als de situatie hierom vraagt. Mocht de poliklinische behandeling niet toereikend zijn, dan kan worden opgeschaald naar specialistische teams of bijvoorbeeld de kliniek. Een gebiedsteam werkt kleinschalig en staat letterlijk en figuurlijk in de wijk. Juist door deze samenstelling van de wijkteams en de organisatie eromheen maakt het mogelijk om feitelijk alle specialistische GGZ behandelvragen in behandeling te nemen. In Flevoland zijn we continu bezig met innovatie en ontwikkeling. Het team is multidisciplinair; psychiater/klinisch psycholoog (zij sturen het team inhoudelijk aan), anios, SPV-ers, ambulant verpleegkundigen, ervaringsdeskundigen, een maatschappelijk werker en (GZ/KP/basis) psychologen.
Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Vooruitstrevend, dynamisch en collegiaal. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.