Regio: Almere Lelystad
Aantal uren per week: 8
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie ben jij er? Jij bent er onder andere voor patiënten die deelnemen aan ambulante psychotherapeutische deeltijd behandelgroepen. Deze groepen behoren inhoudelijk bij het deelspecialisme Persoonlijkheidsstoornissen. Als vaktherapeut Psychomotorische Therapie behandel je vanuit het multidisciplinaire sub-behandelteam en de Narratieve Exposure Therapie-groep (NET). Daarnaast werk je als vaktherapeut voor andere organisatie onderdelen, waarbij je samenwerkt binnen gebiedsteams Lelystad, Noordoostpolder en Almere. Kortom, je bent er als vaktherapeut door:
 • zelfstandig psychomotorische therapie in groepsverband te geven, het betreft twee behandelgroepen,  binnen het kader van het behandelplan. En deze af te stemmen met de, binnen de psychotherapeutische behandelsetting, geldende werkwijze.
 • nauw samen te werken met de (regie) behandelaars.
 • deel te nemen aan multidisciplinaire overleggen en samen met jouw collega's de toegevoegde waarde van vaktherapie over te brengen aan de behandelaars van de RvZe Flevoland.
Jouw 5 collega’s van de afdeling vaktherapie wachten al op je. Met jou als vaktherapeut zijn we nóg sterker in wat we doen namelijk het bieden van kwalitatief goede én innovatieve vaktherapie. Hierbij staan laagdrempeligheid, persoonlijke aandacht, betrokken professionaliteit en resultaatgerichtheid centraal. Om dit te bereiken zijn er goede faciliteiten beschikbaar, zoals goed ingerichte ruimten en materialen. Het deelspecialisme vaktherapie is een klein team, welke een eigen programma heeft ontwikkeld van diagnostiek en behandeling. Tevens levert het team vaktherapie een aandeel aan de diverse psychotherapeutische deeltijdbehandelingen, de HIC-kliniek en de IHT.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Een fijn, respectvol, professioneel, creatief en flexibel team. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als vaktherapeut bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.265,- en € 3.755,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 8 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.    
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskosten vergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij hebt kennis van en ervaring met groepsprocessen waarbij je in staat bent verschillende methodieken te hanteren. Je bent een enthousiast persoon en gericht op samenwerking, je hebt plezier in het samenwerken met medebehandelaars en het gezamenlijk vormgeven aan en zorgdragen voor het behandelmilieu. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voor op stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde hbo-opleiding Psychomotorische Therapie.
 • aanvullende relevante kennis en ervaring in het werken met mensen met persoonlijkheidsstoornissen.
 • bij voorkeur ervaring en kennis met betrekking tot het werken met mensen met een trauma. 
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jij bent werkzaam voor de verschillende organisatieonderdelen binnen Flevoland. Het cluster 24 uurs acuut omvat alle klinische behandelingen, crisisdienst en IHT. Het cluster Gebiedsteams bestaat uit regionaal georganiseerde behandelteams, voor een ieder die specialistische psychiatrische behandeling nodig heeft binnen Flevoland. Onder het cluster Deelspecialismen zijn de afdelingen georganiseerd die voornamelijk overstijgend worden ingezet voor de hele regio: Persoonlijkheidsstoornissen, Vaktherapie, de Poli Bijwerkingen, Psychodiagnostiek, het Vluchtelingenprogramma en de  Ziekenhuispsychiatrie.  

De regio Flevoland ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zes gemeenten. Vanuit onze locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten werken wij samen met ruim 325 collega’s. Flevoland is in beweging, stilstand is achteruitgang. Herstelgerichte patiëntenzorg, waarbij er zo maximaal mogelijk ambulant wordt gewerkt, kenmerkt de visie en aanpak binnen de regio. Evenals ons motto ‘behandelen doen wij samen’, waarbij de patiënt en zijn naasten centraal staan en intensief wordt samengewerkt met lokale netwerkpartners. Focus op eigen regie en autonomie, ruimte om te pionieren en multidisciplinaire samenwerking vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als vaktherapeut op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Almere/ Lelystad.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of mail dan met Mirjam Verhoef (hoofd behandelzaken) via m.verhoef3@ggzcentraal.nl / telefoonnummer +31630371708. Of met Rienk Brandsma (teamleider bedrijfsvoering): r.brandsma@ggzcentraal.nl / telefoonnummer +31 623093745. 
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 24-05-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator