Regio: Leusden
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Cliënten met een psychiatrische of psychosociale aandoening die vaak gepaard gaat met problemen op andere levensterreinen. Door het bieden van behandelingen middels de FACT- methodiek weten cliënten zich steeds vaker staande te houden in de maatschappij. Vanuit het FACT-team bezoek je cliënten vooral in de thuissituatie. Je hebt daarin de rol van sturend behandelaar. Kortom, je bent er als sociaal psychiatrisch verpleegkundige door:
 • intakes te doen, dit doe je samen met onze psychiaters, verpleegkundig specialisten of regiebehandelaren.
 • samen met de cliënt de behandel- en/of zorgvraag te inventariseren.
 • het systeem en netwerk van de cliënt bij de behandeling te betrekken en daarin een coördinerende rol aan te nemen.
 • behandel- en begeleidingsplannen op te stellen.
 • de voortgang van de behandeling te evalueren.
 • een deel van je werktijd mee te draaien in de crisisdienst buiten kantoortijden.
Jouw nieuwe collega’s van het FACT-team Oost in Leusden wachten al op je. Met jou als sociaal psychiatrisch verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, in een multidisciplinair team cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening middels de FACT (Flexible Assertive Community Treatment)-methodiek behandelen en zo goed mogelijk ondersteunen. Behandeling en begeleiding vindt plaats in de eigen omgeving van de cliënt. Verschillende hulpverleners werken binnen de teams nauw met elkaar samen. Binnen FACT Oost vinden we het essentieel om herstelgericht te werken. Dit geven we samen met de cliënten steeds verder vorm.

Wanneer je een gediplomeerd verpleegkundige bent die zich verder wil bekwamen in het begeleiden en behandelen van complexe zorgvragen op gebied van gezondheid en welzijn, dan investeren we graag in jou en bieden we je dan ook de mogelijkheid om via ons de SPV-opleiding te volgen. De kosten voor de opleiding worden uiteraard door ons vergoed.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Enthousiast, open, betrokken en deskundig. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als SPV bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.607,- en € 4.218,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur wanneer je een gediplomeerd SPV bent.
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.265,- en € 3.755,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur wanneer je nog in opleiding bent.
 • een contract voor 28-36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent zelfstandig en werkt gestructureerd en overzichtelijk, zeker een pre in het soms wat chaotische multidisciplinaire team. Uiteraard ben je ook stressbestendig waardoor je stevig in je schoenen staat bij onverwachte situaties. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige.
 • een bijbehorende BIG-registratie.
 • enige werkervaring in de specialistische ggz.
 • een rijbewijs en eigen vervoer.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Larikslaan in Leusden, het FACT-team werkt hier vanuit het centrum voor wonen, zorg en welzijn. Een comfortabele werkplek met voldoende parkeergelegenheid. 

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte transmurale patiëntenzorg in de keten centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als SPV op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Leusden.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Annelies Rooiman (teamleider bedrijfsvoering) via +31 612853052 of met Eric Boer (verpleegkundig specialist) via +31 657863759. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 18-05-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge
Inge

Recruitment Coördinator