Regio: Amersfoort Almere
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als medewerker frontoffice/medische administratie ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers, patiënten en collega’s. Je staat mensen (telefonisch) te woord en verricht administratieve werkzaamheden. Kortom, je bent er als medewerker frontoffice/medische administratie door:
 • het gastvrij ontvangen van bezoekers.
 • telefonische vragen te beantwoorden en door te schakelen naar de juiste persoon.
 • lichte medisch administratieve en secretariële werkzaamheden, zoals de post en werkzaamheden ten behoeve van het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD).
 • werkzaamheden met betrekking tot de dagelijkse planning. 

Samen met je collega's vorm je het team Medische Administratie. Wij verzorgen de medisch administratieve ondersteuning binnen de regio Flevoland en vluchtelingeprogramma Zuid, locatie Amersfoort. De afdeling heeft een belangrijke rol in de primaire processen en de productieregistratie en ondersteunt de behandelorganisatie op verschillende manieren. Jouw vaste werklocatie is de Meeregaard in Almere, en op vrijdag zal je ondersteunen op de locatie in Amersfoort. Overige werkdagen stemmen we graag in goed overleg met je af. 

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Informeel en betrokken. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als medewerker frontoffice/medische administratie bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen €1.893,- en € 2.815,- (CAO GGZ, functiegroep 35) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32 uur per week, voor een jaar.   Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Met jouw representatieve uitstraling ben je dienstverlenend en daarmee ben je ook assertief en zichtbaar. Je bent een teamplayer en functioneert ook prima zelfstandig. Daarnaast ben je integer en discreet. Ook heb je voor deze baan:
 
 • een afgeronde mbo-opleiding (minimaal niveau 3).
 • ervaring als medewerker frontoffice binnen een zorginstelling en enige medisch- administratieve ervaring.
 • kennis van het office pakket, zoals Outlook, Excel, Sharepoint en Teams, en bij voorkeur ook met een Elektronisch Patiënten Dossier.
 • goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • een rijbewijs en eigen vervoer.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Meregaard in Almere, onze grootste locatie in Flevoland. In een ruim opgezette omgeving dichtbij het centrum van Almere kunnen mensen van alle leeftijden met psychiatrische problematiek hier terecht voor een breed behandelaanbod. Jij en je collega’s leveren zorg vanuit gebiedsteams, specialistische teams en/of klinieken. Ook kunnen patiënten in psychiatrische crisis bij de Meregaard terecht bij de kliniek voor 24-uurs acute psychiatrie.

De regio Flevoland ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zes gemeenten. Vanuit onze locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten werken wij samen met ruim 325 collega’s. Flevoland is in beweging, stilstand is achteruitgang. Herstelgerichte patiëntenzorg, waarbij er zo maximaal mogelijk ambulant wordt gewerkt, kenmerkt de visie en aanpak binnen de regio. Evenals ons motto ‘behandelen doen wij samen’, waarbij de patiënt en zijn naasten centraal staan en intensief wordt samengewerkt met lokale netwerkpartners. Focus op eigen regie en autonomie, ruimte om te pionieren en multidisciplinaire samenwerking vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als medewerker frontoffice/medische administratie op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Almere. 

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Gerda Vroege (teamleider medische administratie) via +31 623378707. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Solliciteren vóór: 18-01-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn
Jettie Harrewijn