Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Artsen
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten van GGz Centraal die besmet zijn met het COVID-19 virus. Als basisarts voer je samen met collega’s patiëntcontroles en behandelplannen uit binnen de daarvoor ingerichte cohort-afdeling in Amersfoort. Kortom, je bent er als basisarts door:
 • somatische en psychiatrische behandeling uit te voeren.
 • samen met andere collega’s behandelplannen op te stellen en uit te voeren.
 • bij te dragen aan gecentraliseerde kennis over COVID-19.
 • bij te dragen aan het veilig houden van de klinische afdelingen van GGz Centraal.
Goed om te weten: in deze functie is het niet nodig om mee te draaien in de crisisdiensten buiten kantoortijden.

Jouw nieuwe collega’s van de cohort-afdeling in gebouw Kastanjehof wachten al op je. Met jou als ANIOS zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van zorg aan patiënten met psychiatrische en somatische problematiek.  

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Enthousiast, zorgzaam en met een sterk teamgevoel. Samen zetten we de schouders eronder. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als ANIOS bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.538,- en € 5.553,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32 uur per week, in eerste instantie voor 3 - 6 maanden.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent communicatief sterk. Door duidelijke verwachtingen te scheppen en goed samen te werken zorg je voor tevreden cliënten en collega’s. Daarnaast ben je iemand die regie pakt, betrokkenen bij behandelplannen weten jou te vinden. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot basisarts.
 • een bijbehorende BIG-registratie.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte patiëntenzorg centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als basisarts op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Anneke Boom-Verbeek (teamleider) via +31 630796505. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 16-02-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator