Regio: Amersfoort Hilversum Ermelo Almere Lelystad Bussum Harderwijk Nunspeet
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Verpleegkundigen Opleidingsplaatsen
Opleidingsniveau: MBO HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Jij wilt jezelf verder ontwikkelen en echt iets voor mensen betekenen. Door bij ons de opleiding tot verpleegkundige mbo (verkort traject) te volgen is dit voor jou binnen handbereik. 

Op dit moment bieden we ook nog de unieke kans om eventueel alvast bij ons aan het werk te gaan en in februari te starten met de opleiding!
 
In de loop van de opleiding ben je werkzaam op meerdere afdelingen waar we mensen met een psychiatrische ziekte, complexe psychosociale problematiek of verslaving behandelen, verplegen en begeleiden. Dat houdt natuurlijk in dat je bijvoorbeeld werkzaam kunt zijn in Amersfoort, Ermelo of op een van onze vele locaties. Zo ervaar je hoe de problematiek zijn weerslag heeft op het dagelijks functioneren van patiënten. Je leert de zorg te coördineren en te evalueren en bent uiteindelijk in staat om zelf werkbegeleider te zijn en beleidsmatige taken uit te voeren.
 
Tijdens de opleiding:
 • leer je te begeleiden bij zelfredzaamheid, psychosociaal en sociaal-maatschappelijk gebied.
 • ondersteun je patiënten die kort- of langdurend zijn opgenomen, op basis van een verpleegplan.
 • werk je samen met verschillende andere deskundigen zoals psychologen, psychiaters, maatschappelijk werkers en andere verpleegkundigen. Met hen voer je regelmatig overleg over doelen en behandelmethoden.
We hebben voor jou de volgende informatiefilmpjes op een rij gezet:

Beroepenfilm Calibris
 
Beroepenfilm Calibris – past het bij je?
 
Beroepenfilm Calibris – loop een dagje mee

http://hoezonormaal.nl
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud en type behandelprogramma. Ook kun je als leerling verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een leerarbeidsovereenkomst voor 32 uur per week voor aanvankelijk 1 jaar.
 • bij voldoende resultaat (theoretisch en praktisch) wordt het contract verlengd voor de overige duur van de opleiding.
 • de studiekosten komen voor rekening van GGz Centraal, de boeken krijg je in bruikleen en mag je bij een succesvolle afronding van de opleiding houden.
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 35 met maximaal 6 ervaringsjaren (€ 1.893,- tot € 2.540,-).
 • een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze sollicitatieprocedure, wij vragen de verklaring aan en vergoeden de kosten.
 • tijdens de opleiding kom je op diverse afdelingen te werken en verricht je ook onregelmatige diensten, zoals tijdens het weekend en de feestdagen.
 • het traject duurt bij bezit van een VIG diploma 2,5 jaar en bij overige zorgdiploma’s 3 jaar.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Omdat jouw gedrag van grote invloed is op anderen zijn vinden wij het belangrijk dat je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten:
 • het vermogen om te kunnen reflecteren.
 • goed kunnen samenwerken en overleggen.
 • flexibel en stressbestendig zijn.
 • geduld kunnen combineren met zeker en direct handelen.
 • consequent zijn.
 • inlevingsvermogen hebben.
 • mondeling en schriftelijk informatie goed kunnen overbrengen.
Daarnaast heb je:
 • het diploma verzorgende IG of MMZ/MZ of SPH of MWD en werkervaring in de psychiatrie.
 • de bereidheid en de mogelijkheid om op meerdere locaties te werken.
 • de mogelijkheid om een contract van 32 uur aan te gaan en voldoende tijd voor thuisstudie.
 • een stabiele leefsituatie met voldoende steun om dit traject aan te gaan.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. 
 
Wil je meer te weten komen over GGz Centraal en opleiden? Kijk dan op www.ggzcentraal.nl
Lees meer

Versterk ons

Heb je nu al zin om te starten en jezelf verder te ontwikkelen? Heel fijn. Misschien heb je eerst nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Coosje Brandwijk (praktijkopleider): c.brandwijk@ggzcentraal.nl / +31 622579139, of via praktijkopleiding@ggzcentraal.nl.

Naast een passend cv en een goede motivatie kunnen een taal- en rekentoets en een competentietest deel uitmaken van de selectie.

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv en brief met heldere motivatie via het sollicitatieformulier.

I.v.m. de vakantieperiode duurt het wat langer (ca. 2 weken) totdat je van ons een reactie ontvangt op jouw sollicitatie. Sollicitatiegesprekken plannen wij daarna zo snel als mogelijk.
Wil je erbij zijn, reageer dan snel! Wij kunnen slechts enkele opleidingsplaatsen bieden. Hebben we de juiste kandidaten gevonden dan sluiten we sollicitatieprocedure.
Lees meer
Solliciteren vóór: 28-12-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator