Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Volwassenen met een ernstige psychiatrische aandoening die behandeld worden door het FACT team Ermelo. Vanuit het FACT-team bezoek en behandel je cliënten vooral in de thuissituatie. Je hebt daarin de rol van sturend behandelaar. Kortom, je bent er als SPV door:
 • intakes te doen.
 • behandelplannen en crisissignaleringsplannen te maken.
 • nauw samen te werken met de ketenpartners en het netwerk van de cliënt.
 • begeleiding en ondersteuning te geven aan cliënten en hun naasten volgens de FACT methodiek. 
Jouw 18 nieuwe collega’s van het FACT team Ermelo wachten al op je. Met jou als SPV zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, behandeling en begeleiding bieden aan volwassenen met een ernstige psychiatrische aandoening middels de FACT (Flexible Assertive Community Treatment) methode. De problematiek gaat vaak gepaard met problemen op andere levensterreinen als wonen, werken, sociale contacten en financiën. De behandeling en begeleiding vindt plaats in de eigen omgeving van de cliënt. Binnen het FACT-team werk je nauw samen met verschillende hulpverleners en sta je regelmatig in contact met het netwerk rondom de cliënt.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Betrokken en transparant, zowel naar elkaar als naar onze cliënten. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als SPV bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.607,- en € 4.218,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 32 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij kunt creatief denken en soms buiten de deur naar oplossingen zoeken, waardoor jij goed kan inspelen op de wisselende behoeften van cliënten. Je bent communicatief vaardig en kunt je inleven in de verschillende achtergronden en leefsituaties van de patiënten. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige. 
 • een bijbehorende BIG-registratie.
 • affiniteit met de EPA doelgroep.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Veldwijk in Ermelo.
Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds de jaren 30 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar.

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als SPV op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Lonneke Stempher (teamleider) via + 31 6 20597767. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 09-12-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator