Regio: Hilversum Bussum
Aantal uren per week: 10
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Vanuit jouw deskundigheid behandel of adviseer je patiënten naar aanleiding van een specifieke vraag of een verwijzing vanwege somatische problemen. De klachten zijn veelal op houdings- en bewegingsniveau, maar kunnen ook op leefstijl verbetering of revalidatie gericht zijn. Invloed uitoefenen op het somatisch herstel kan daarmee ook gelijk de psychopathologie beïnvloeden. Kortom, je bent er als fysiotherapeut door:  
 
 • zelfstandig patiënten te behandelen en te begeleiden zowel individueel maar ook in groepsverband, door het geven van fitness en bewegingslessen. 
 • behandel- en leefstijl advies te geven aan patiënt, familie en collega’s.   
 • een bijdrage te leveren aan multidisciplinaire overleggen en advies te geven aan je collega’s. 

Het is in de basis een solistische functie waarin je ook samenwerkt met andere disciplines, zoals de huisarts, psychiater, basisarts en met de de verpleegkundige teams. Met de activteitenbegeleiders geef je mede vorm aan het beweegprogramma op de kliniek in Bussum. De teamleider op de locatie is je vaste aanspreekpunt. 
 
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Professioneel, specialistisch en betrokken. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als fysiotherapeut bij GGz Centraal rekenen op:  
 
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.607,- en € 4.218,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur.  
 • een contract voor 8-10 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.   
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  

Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de procedure. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent geduldig, omdat het herstel moeizaam kan gaan en je soms te maken hebt met weerstand van de patiënt. Tegelijkertijd ben je ook laagdrempelig, energiek en sportief zodat de patiënt graag aan de slag gaat om te werken aan een gezonde leefstijl. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de patiënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan:  
 • een afgeronde hbo opleiding fysiotherapie, een registratie in het BIG register én in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. 
 • ervaring met het behandelen van psychiatrische patiënten.
 • de beschikbaarheid om twee dagen bij ons te komen werken, bijvoorbeeld in combinatie met je huidige baan.   
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.  
 
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Mauritzhof in Bussum, dit in combinatie met de klinieken op de Rembrandthof in Hilversum.  
  
De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als fysiotherapeut op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in de Gooi- en Vechtstreek. 
 
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Bert Tijssen (hoofd bedrijfsvoering) via telefoonnummer +31 640848816.Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881340415. 
 
Als we de geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 07-12-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn
Jettie Harrewijn

Recruitment Coördinator