Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Cliënten met een autisme spectrum stoornis (ASS). Als begeleider werkplaats begeleid je herstelondersteunende activiteiten op de 5 verschillende afdelingen: creatief, houtbewerking, tuin, industrie en ICT. Op actieve wijze begeleid je cliënten tijdens de activiteiten, met als uitgangspunt het hersteldoel van de cliënten. Kortom, je bent er als begeleider door:
 • individuele en groepsactiviteiten te ontwikkelen.
 • activiteiten te begeleiden en (door) te ontwikkelen.
 • samen te werken met ervaringsdeskundigen en herstelwerkers.
 • bij te dragen aan het vergroten van de eigen regie van cliënten.
 • mee te denken over het behandelproces.
 Jouw nieuwe collega’s van Emerhese  locatie Amersfoort, wachten al op je. Met jou als begeleider werkplaats zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk aan cliënten met autisme en bijkomende klachten begeleiding bieden bij hun dagvullende activiteiten, met als doel het vergoten van eigen regie en verantwoordelijkheden. 

Als begeleider werkplaats ben je onderdeel van het multidisciplinaire team van de kliniek, onderdeel van het gespecialiseerde behandelcentrum Emerhese. Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? We zijn een enthousiast multidisciplinair team en wij werken vol passie aan de activiteiten om de cliënten zo goed mogelijk te stimuleren. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk.
Ook kun je als begeleider bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.996,- en € 3.101,- (CAO GGZ, functiegroep 40) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 24 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.  
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent communicatief vaardig, zodat je de cliënten op passende wijze kunt stimuleren en motiveren bij de verschillende activiteiten. Daarnaast ben je proactief, waardoor jij met jouw enthousiasme veel initiatief neemt en nieuwe ideeën aandraagt om de activiteiten verder te verbeteren. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:
 • een relevante mbo of hbo opleiding.
 • aantoonbare ervaring in het werkveld.
 • ervaring in groenwerkzaamheden is een pré.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het  hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild in Amersfoort. Emerhese heeft drie locaties, een op het terrein van Zon & Schild en een locatie in de stad van Amersfoort en een in Almere. Er is een polikliniek voor diagnostiek en behandeling. Daarnaast heeft Emerhese een klinische afdeling op het terrein van Zon & Schild, deze bestaat uit zes woningen, een voorzieningengebouw, een werkplaats en een afdeling voor deeltijdbehandeling. 

Emerhese is ons expertisecentrum voor autisme spectrumstoornissen bij (jong) volwassenen. Vanuit onze locaties in Amersfoort en Almere werken wij samen met zo’n 50 collega’s. Emerhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in de directe zorg als in de visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt de collegiale manier van werken.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als begeleider op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort. 

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Gerben de Graaff (teamleider) via +316 13763445. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij  Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Lees meer
Solliciteren vóór: 30-09-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator