Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Volwassenen en jongeren met een autismespectrumstoornis die gebruik maken van onze klinische gespecialiseerde behandeling of deeltijdbehandeling. Als regiebehandelaar draag je bij aan de herstelvisie en verleen je curatieve zorg binnen de klinieken van Emerhese. Jij hebt een voortrekkersrol binnen het team op het gebied van diagnostiek en behandeling van deze complexe problematiek. Kortom, je bent er als orthopedagoog generalist door:
 
 • uitvoering te geven aan diagnostiek en behandeling.
 • individuele psycho-educatie te geven, en in groepen te begeleiden op dit gebied.
 • psychologische behandelinterventies zoals CGT, EMDR, mindfulness, ACT, COMET.
 • crisissituaties op te vangen.
 • de coördinatie van behandeltrajecten waarbij meerdere zorgaanbieders en/of behandelmodules betrokken zijn.

Jouw nieuwe collega’s van Emerhese locatie Amersfoort, wachten al op je. Met jou als orthopedagoog generalist zijn we nog sterker in wat we doen. Namelijk, zorgen voor een optimaal afgestemd zorgaanbod voor patiënten met een autismespectrumstoornis. Hierbij zien wij samenwerking met netwerkpartners en het aangaan van nieuwe en het onderhouden van bestaande samenwerkingsverbanden als een belangrijke opdracht. Daarin heb jij een ambassadeursfunctie en kan je Emerhese meenemen in de ontwikkelingen en vertegenwoordigen in het netwerk van zorgaanbieders, gemeenten en zorgverzekeraars. 

Je werkt nauw samen met de verpleegkundig specialist, psycho-motore therapeut en het team sociotherapeuten. Ook binnen de deeltijd heb je een inhoudelijk aansturende rol en werk je samen met de sociotherapeuten en vaktherapeuten.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun
je als orthopedagoog generalist bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.538,- en € 5.553,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent stressbestendig, zodat jij de complexiteit van deze doelgroep en problematiek ten alle tijden het hoofd kan bieden. Daarbij ben je ook initiatiefrijk in nieuwe ontwikkelingen, zodat wij als afdeling blijven groeien in onze kennis en expertise. Ook heb je voor deze baan:
 • een BIG-registratie als orthopedagoog generalist of gz-psycholoog.
 • ervaring, interesse en deskundigheid in diagnostiek, psychotherapeutische behandelingen en wetenschappelijk onderzoek, binnen de specialistische GGZ.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild wordt sinds de jaren 30 gebruikt als instellingsterrein voor de geestelijke gezondheidszorg en is een van onze grootste locaties. Op het omvangrijke groene landgoed vind je meerdere behandellocaties en gebouwen. Met de A28 op steenworp afstand is deze locatie goed bereikbaar.

Emerhese is ons expertisecentrum voor autisme spectrumstoornissen bij (jong) volwassenen.  Vanuit onze locaties in Amersfoort en Almere werken wij samen met zo’n 50 collega’s. Emerhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in de directe zorg als in de visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt de collegiale manier van werken.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als orthopedagoog generalist op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.   

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Elly Visser (hoofd bedrijfsvoering) via +31 620957722. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Lees meer
Solliciteren vóór: 04-11-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator