Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met complexe psychiatrische problematiek. Als psychodramatherapeut behandel je hen zowel individueel als in groepsverband waarbij je gebruikmaakt van vaktherapeutische methodieken. Kortom, je bent er als psychodramatherapeut door:
 • aansluiting te vinden bij de hulpvraag van patiënten en bij te dragen aan veranderings-, verwerkings- en/of acceptatieprocessen.
 • vaktherapeutische behandelplannen op te stellen, deze uit te voeren en te evalueren.
Je maakt deel uit van het team vaktherapie. Met 5 collega vaktherapeuten (een muziektherapeut, beeldendtherapeuten, psychomotorisch therapeuten en een dramatherapeut) werk je in verschillende multidisciplinaire behandelprogramma’s zoals deeltijd stemming- en angststoornissen (SAS), deeltijd persoonlijkheidsstoornissen en de acute deeltijd. Met jou als psychodramatherapeut zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk het bieden van kwalitatief goede én innovatieve vaktherapie waarbij we laagdrempeligheid, persoonlijke aandacht, betrokken professionaliteit en resultaatgerichtheid belangrijk vinden.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Dynamisch, inventief en transparant. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als (psycho)dramatherapeut bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.607,- en € 4.218,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 16 - 24 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent een professionele en zelfstandige vaktherapeut die patiënten kan meenemen in verandering en begeleiden bij hun weg naar herstel. Daarnaast ben je vindingrijk en creatief bij het bepalen en vormgeven van therapieën. Uiteraard heb je goede communicatieve eigenschappen en ben je flexibel en stressbestendig. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb/ben je voor deze baan:
 • een door de FVB-erkende hbo-opleiding in de richting van dramatherapie en een post hbo-opleiding psychodrama.
 • opgenomen in het register voor vaktherapie (FVB registratie).
 • kennis van en ervaring met groepsprocessen, waarbij je in staat bent verschillende methodieken te hanteren.
 • brede inzetbaarheidsmogelijkheden qua doelgroepen.
 • ervaring in de behandeling of begeleiding van mensen met psychiatrische problematiek.
 • ervaring of opgeleid in het aanbieden van schemagerichte dramatherapie en/of CGT is zeker een pre.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte transmurale patiëntenzorg in de keten centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als psychodramatherapeut op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Ruben Boeren (teamleider) via +31 620952246. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 22-09-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator