Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Klinisch opgenomen patiënten die verblijven binnen de diverse afdelingen op het terrein van Zon & Schild. Als wijkverpleegkundige ondersteun je deze afdelingen bij het uitvoeren van complexe somatische zorg. Een afwisselende, zelfstandige en uitdagende functie waarin je met een klein team zorg biedt aan patiënten met psychiatrische en somatische problematiek. Kortom, je bent er als wijkverpleegkundige door:
 • zelfstandig somatische zorg te bieden.
 • creatief en oplossingsgericht te zijn wanneer situaties daarom vragen.
 • nauw af te stemmen met collega wijkverpleegkundigen en de andere disciplines.
 • gebruik te maken van je netwerk.
Jouw nieuwe collega's van het team wijkverpleging wachten al op je. Met jou als wijkverpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, somatische zorg bieden aan patiënten met psychiatrische problematiek. Het team wijkverpleging is een klein team met drie wijkverpleegkundigen dat deel uitmaakt van de medisch paramedische dienst (MPD) waarbinnen diverse disciplines werkzaam zijn zoals huisarts, ergotherapeut, fysiotherapeut, tandarts en diëtist.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Professioneel, inventief en flexibel. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als wijkverpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.955,- en € 3.326,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 16-24 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent een zelfstandige verpleegkundige met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een flinke dosis lef. Omdat je meestal alleen werkt is het belangrijk dat je beslissingen durft te nemen, creatief bent in het bedenken van oplossingen en gebruik weet te maken van je netwerk. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd vooropstelt. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot verpleegkundige op minimaal mbo 4 niveau, met BIG registratie.
 •  relevante kennis en ervaring in het werken met mensen met psychische en somatische problematiek.
 • goede uitdrukkingsvaardigheid.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte transmurale patiëntenzorg in de keten centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als wijkverpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Wilma van Gelder (teamleider bedrijfsvoering) via +31 622731019. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Sluitingsdatum: 24-06-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator